Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojblogbrlog1984

Marketing

MOJ LJUBIMAC MEZIMAC: EDO the Cat

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws
Glittery texts by bigoo.ws



Photobucket

Edo je rođen 1.7.2006. godine. U potpunosti je crne boje i ima oko 5 kg. Pitate se kako je dobio ime. Pa najprije po Edi Maajci, pa po Eduardu da Silvi. Tako je uglavnom Edo, a ponekad Eduard.
Narav mu je... hm... definitvno lud.
Nije maza. Mazi se samo kad žica hranu ili pak kad on to želi, jer mu se mazi... Više se voli igrati i to dosta grubo. Lud je za lopticama, zveckalicama, bilo čemu što šuška. Zavlači se u vrećice i torbe bilo kakve veličine, boje ili vrste materijala.
Ljeti kada se koja muha, komarac, noćni leptir i sl. uvuče u kuću, on to sve stamani. Leptira još nikad nije, ali kad uhvati komarca ili muhu, na kraju ih pojede... Također redovito jede travu.
Obožava našu zajedničku plavu deku. Kad legnem i pokrijem se s njom, on se smjesti meni kod nogu. Isto tako voli spavati na jorganu.
Najluđe što je radio je da je gurnio čašu sa police (nije ostala čitava), razbio je još neke stvari, popeo se na rub sobnih vrata sa sve četiri, pa kad su mu se vrata počela zatvarati, shvatio je da mora sići.
Još voli stajati na prozoru i gledati van tako da mu se ljudi zaustavljaju i kuckaju mu na prozor. Jedna baba mu i priča po 10 minuta...
Ne znam zašto, ali tako je lud za maslinama. Izbezumi se kad jedem masline, dolazi u trenu i žica pa mu dam košćicu, a on ju oglaba.
On je radost kad dolazim kući. On je taj koji mi kaže "mijau" kad mi to nije ni na kraj pameti. On je moj Edo the Cat.

Photobucket

Post je objavljen 17.01.2008. u 15:33 sati.