Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/misliplavihociju

Marketing

Ne isplati se bit dobar

Prvo napomena: Ovaj post ce biti jako kratak i voljela bi da i dalje komm onaj doljnji a ne ovo nesto sto je nastalo izljevom bjesa koji sada poput lave tece i struji mojim tjelom i nikako da stane.

NE ISPLATI SE BIT DOBAR!!!!

Ljudi budite gamadi, budite najodvratnija stvorenja na planetu.
Najbahatija, najarogantnija bica, gazite sve pred sobom, suosjecanje? Taj osjecaj za vas nek ne postoji.
Da se niste usudili pomagati drugima jer
DOBRO SE S DOBRIM NE VRACA

Ne gradite kulu povjerenja s ljudima jer i kad niste krivi bit ce srusena.

Dns sam isla s frendicom u knjiznicu htjela je posuditi knjigu ZASTO DECKI VISE VOLE GADURE? Eto cure same ste? Jeste li mozda razmisljale da je to zato jer ste predobre? (dobro nitko DOBAR nece za sebe rec da je dobar al sad) E pa budite gadure! I vjerujte ljepit ce se decki na vas...zapravo jednostavno posudite knjigu kako bi to mogle i nauciti. Ajd da nisu samo decki gamad koja se pali na jos vecu gamad i mi cure isto tako volimo zloceste decke te uvijek patimo za onima koji su nas najvise povrijedili. Varam li se? Ne bih rekla.

Isto tako cinjenice u samom zivotu:
Imate jednu obitelj i u njoj se nalazi dva brata jedan je dobar a drugi problematican. Roditelji ce se vise brinuti o ovom problematicnom dok ce onog dobrog zanemarivati.

Kao drugi primjer cu navesti profesore u skolama fakultetima ili sefove na poslu. Iskreno koje cete vise postivati i na kojem satu cete biti pazljiviji? Kod kog cete vise uciti? Čije ćete zadatke koji su vam zadani prije izvrsiti?
Kod onog strozeg zar ne? Eto o tom vam pricam.

Stoga nemojte biti dobri, Djed Mraz ce vam svejedno donjet poklone, a ako se ipak odlucite na to onda se pridruzite nasem svjetu budala koji bez obzira na cinjenice, teorije, knjige, STVARNOST i dalje se nadamo da jednom sve dode na svoje.

Voli vas vasa
Djevojka plavih ociju




Post je objavljen 16.01.2008. u 23:11 sati.