Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vjesticadubrava

Marketing

evo mene napokon ....


nije mi se dalo ... odnosno nisam imala vremena pisat post....sad mi je malo krivo zbog tog ..al jbg. sta ja mogu ... hahaha.. pokusala sam se maknut iz kvarta...

nije mi se dalo ... odnosno nisam imala vremena pisat post....sad mi je malo krivo zbog tog ..al jbg.
sta ja mogu ... hahaha.. pokusala sam se maknut iz kvarta ..naravno ..neuspjesno ....nesto me
uvjek vraca u taj moj sugavi kvart ..mozda je navilka mozda je ekipa .. mozda .... neznam ... sad ce mi to mozda uspjet buduci da je pocela skola ..al .. i dalje sam vezana za kvartovski birc ... Domino ..nasa GRINCEK CITY ELITA ..utjecu na mene .. zanima me kako je svatko proveo ovaj docek nove godine..meni je bilo presavrseno ..to je mozda razlog zasto mislim da je svatko ovu novu godinu doceko s veseljem, ja sam trebala imat tulum doma ..sve kupila sve pripremila .. i .. ekipa vec dosla k meni .. kad .. zvoni meni mobitel .. javim se kad ono burauz i cura od mog bivseg dragog me zovu da dodem s njima proslavit novu ..hahah .. ne da je bilo jebeno ..nego ... pre prezakon ...drago mi je sta smo otisli ...ovaj docek nove je tesko zaboravit .. a stock,vodka,dalmatino,sampanjac,butelja crvenog vina..itd..jos ceka kod mene da se otvori ..hahaha ...necu vise o novoj jer sumnjam da se ikom da ovo slusat ..
dakle .. ovako ..nesmijem izostavit ovu moju ekipu iz kvarta koja konstantno rade sranja .. hehe .. moja kumica i ja prije nove godine smo se dogovorile da cemo na tablu lima napisat "GRINCEK CITY (bez elite)"..nakon cega su iovi moji huligani po svakom mjesti naseg kvarta napisali ..GRINCEK CITY ELITE....dinamo zg ..BLUE HOOLIGANS.... i tako po cjelom kvartu ..da bi ja napravila nesto kopntra .. napravila sam plakate i obljepila cjeli kvart ..hahahha eh ... to je taj plakat ... hahahha .. bolesnjava ...moram pozdravit sve koji citaju blog i velika pusa svima ..od sad obecajem da cu cesce pisat post ....hahahha... ljudofi ... uzivajte i velika pusa !!!!!????!!!!!!!!!







Post je objavljen 16.01.2008. u 22:44 sati.