Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/friendsaregold

Marketing

Ljubav je marketniški trik 2.

Osveta je slatka


Stella je došla kući. Bila je uplakana i drhtala je. Kaos u glavi i srcu jedva joj je dao da diše... Sjećala se svega, i nije shvatala otkud najednom tolika bol. Ovako se dosad nikad nije osjećala. Opet je vidjela razigrano sunce i umalo se nasmiješila. Ali samo je pognula glavu kad se sjetila kako je prošli put kad ga je posmatrala bila sretna. Neizmjerno. Eto, valjda svako ima svojh 5 minuta. Moje su očito prosle - ubijala se takvim tmurnim mislima. Da, pomislila je i na samoubojstvo... A sta je curama najčešće druga pomisao, u takvim situacijama? smijehsmijehsmijeh

Smireno je odlucila dati težnji vremena i pustiti da bol malo ohladi. Prestala je jecati i stavila na papir mnoge ideje koje treba realizovati.
- Patit će, o da. Jako yessmijehmad (nije to zloba, samo osveta)

Image Hosted by ImageShack.us


Jedne od sljedećih zvjezdanih noći spremila se za van. Užurbanim koracima približavala se putu subine. Pomalo je i kasnila, vježbala je lažni osmijeh. Trebat će joj. Odlučila je zahtijevati objašnjenje koje je grubo odbila posljednji put. Jedva je čekala da vidi Martina i njegovu reakciju, izraz lica. Na kraju krajeva, još uvijek ga je voljela. Ali psssttt, nikad to ne bi priznala. Kad se samo sjeti kako ga je kovala u zvijezde, pa skoro i bajku o njemu napisala... Naivnost.
I slijedio je taj veliki trenutak. Ona je stigla, ali on nije bio tu. Razgovarala je sa prijateljicama. Znala je da ce doći. Poznaje ga. I predobro. Došao je. U grupici prijatelja i stalno je piljio u nju. Pogledom je molio. Ona bi se svaki put pravila da je neko rekao nesto smiješno i smijala se kao luda. Onaj lažni osmijeh je upalio. Ključao je u sebi.
Prišao je. Kad bi barem bili u stanju tad reci jedno drugom da drhte od straha. Jedva su stajali na nogama. Ali oni su samo šutjeli. Kao stranci.
- Oprosti. Volim te.
-Stvarno misliš da je to dovoljno? Imaš li pojma šta si uradio.

Stella je već bila na pragu bijesa i malo je falilo da mu opet ne zalijepi šamar, ali nešto ju je iznenadilo...
- Ljubavi ima li problema?
Začula je, i osjetila nečiju ruku na sebi.
-(Surađuj.) Tiho je šapnuo.
- Ma ne ljubavi, nipošto, Martin je zacijelo pričao nešto potpuno glupo. Nisam slušala. odgovorila je i započela ovu igricu. Nije znala koliko ce biti bolna za oboje. Dečko koji joj je prišao je bio dobar prijatelj, podjednako zgodan, zanimljiv i duhovit. Zato je i mislila da je to dobra ideja.

Image Hosted by ImageShack.us


Okrenula se prema njemu i strastveno ga poljubila. I on se iznenadio. Martina je posmatrala tek krajičkom oka i vidjela zaprepaštenost na njegovom licu. Sreća. Sreća u nesreći?
Iako je Martin izgarao od ljubomore ne bi se usudio ništa reći. Ipak je Eli (dečko od maloprije) bio njegov NAJBOLJI PRIJATELJ. A i pošteno je zabrljao...

Ovo bi se moglo nazvati utrkom. Kad se Martin zagledao u Stellu, Eli je već osjećao nešto prema njoj. Sad ju je za osvetu poceo osvajati. A ona je opet naivno nasjedala. Osjećala je da je on zaslužuje. A htjela je da Martin pati. Nije bilo boljeg načina.

nastavit će se...

Post je objavljen 16.01.2008. u 20:06 sati.