Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malarukometasica

Marketing

jutro....

Jutro je samo meni pošto sam se tek sada ustala. Stara je u ku... zato što se nisam pri jeustala ali sad je bolje volje.thumbup
Kao što ste promjetili ja jako volim Ivana Balića pa vam evo još jedna njegova slika
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Izjave naših rukometaša prije puta na EP u Norvešku
Utorak, 15.01.2008., 13:28

Hrvatska na EP putuje bez Džombe i Zrnića, a ozljeda trbušnog zida prvotno je izbacila Balića, čiji se nastup na kraju ipak očekuje

ZAGREB - Hrvatska rukometna reprezentacija otputovala je na Europsko prvenstvo koje se od 17. do 27. siječnja održava u Norveškoj. Ivano Balić ipak je s njima, no izbornik Lino Červar će najboljeg svjetskog rukometaša vjerojatno čuvati za drugi krug natjecanja.

Hrvatska na EP putuje bez Mirze Džombe i Vedrana Zrnića, a ozljeda trbušnog zida prvotno je izbacila Ivana Balića, čiji se nastup na kraju ipak očekuje.

Izbornika Červara razveselio je broj novinara na aerodromu Pleso. Rekao je kako će dati sve od sebe da postignu što bolji rezultat i kakav god rezultat napravili, hodat će, kaže, uzdignute glave.

Ključni čovjek naše obrane Denis Špoljarić nije htio obećavati medalje ni velike uspjehe, ali je otkrio kako ima osjećaj da će Hrvatska napraviti dobar rezultat. Priznao je da su se nakon niza ozljeda svi pomalo uplašili, no 'nisu zaboravili igrati rukomet'.

Lijevo krilo naše reprezentacije Ljubo Vukić rekao je kako je atmosfera u reprezentaciji jako dobra, pogotovo nakon spoznaje da će i Ivano Balić putovati u Norvešku. Svjesni su, kaže, da će Hrvatska imati tešku prvu utakmicu sa vice-prvacima svijeta - Poljskom.

Golman Mirko Alilović smatra da su dobro pripremljeni; Baliću i Zrniću sve je bolje pa je i optimizam svakim danom sve veći. Istaknuo je kako su Jerković i Somić odlični i kako naša repka ne bi trebala imati problema s golmanima.

Domagoja Duvnjaka, mladog srednjeg vanjskog igrača naše reprezentacije, mnogi vide kao čovjeka koji će pokriti nedostanak Ivana Balića. On sam skromno je kazao kako će, ukoliko dobije priliku, dati svoj maksimum, baš kao i cijela momčad.

Hrvatska prvu utakmicu igra u četvrtak, 17. siječnja, s vice-prvacima svijeta Poljacima.


Post je objavljen 16.01.2008. u 12:05 sati.