Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/olsenfan22

Marketing

NAJNOVIJE O ASHLEY OLSEN

SAMA SNIMA FILM!
Dok M-K gradi svoju karijeru na televizijskom ekranu, Ashley od oktobra snima film sa Kim Basinger! Izmedju ostalog film se snima u Los Angeles, Argentini i Urugvaju. Naziv filma je “The Informers” a Ashley kaze da joj je snimanje ovog filma veliki izazov.
ONA VISE VOLI KLASIKU
Mala crna haljina, ravna kosa, elegantno nasminkane oci i njezan osmjeh na usnama: to je Ashley. Iako je ranije voljela klosarski look danas se distancira od toga. “Mnogo ulazem u svoj izgled a moj stij je klasican.”, objasnjava ona. To se i vidi. Sve cesce se desava da sivu ili braon odecu zamijeni finom crnom koktel haljinom.
ZELI MALO DA SE POVUCE
MK je na svim naslovnim stranama. OK, ali sta je sa Ashley? Odmara se! Ashley se odmara u poznatom hotelu “Du Cap” u juznoj Francuskoj. “ Svidja mi se sto konacno mogu malo da se opustim i sto nemam nikakve obaveze!”, kaze Ashley. “Necu stalno da budem pred ocima javnosti.”
NEMA NICEG LJEPSEG OD LOS ANGELESA
Tako misli Ashley i ostaje u Hollywoodu. Osim toga, njene omiljene prodavnice se nalaze na poznatom Rodeo Driveu.Dakle, zasto bi sta mijenjala…?


Post je objavljen 16.01.2008. u 11:12 sati.