Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/olsenfan22

Marketing

NAJNOVIJE O MARY-KATE OLSEN

IZLET NA TELEVIZIJU
Prvi izlet Mary-Kate na televiziju bez sestre Ashley! Ona igra u seriji “Weeds”, u kojoj se radi o trgovini drogom medju prijateljima. MK glumi Taru, hriscanski vaspitanu, ljupku djevojku koja ponekad uzme koji dim marihuane. Mary-Kate kaze da joj je bilo zadovoljstvo da uskoci u ovu ulogu, posebno zbog toga sto je u privatnom zivotu potpuno drukcija.
BEZ PREVISE OTKRIVANJA
Bljak ili wow? Razlicita su misljenja o njenom nacinu odjevanja: opusten stil, ogromne naocare za sunce i bez previse otkrivanja. Nedavno je u jednom intervjuu izjavila da misli da je njena odjeca cool i da ne zeli previse da otkriva svoje tijelo da ne bi dospjela na listu premrsavih, predebelih ili neuhranjenih.
VOLI DA JE U CENTRU PAZNJE
Mary-Kate je trazena kao nikada do sada! Gomila casopisa se otima za fotke ove 21-godisnjakinje. U njenom postanskom sanducetu gomilaju se poslovne ponude . A ona uziva u reflektorima i blicevima i strpljivo pozira….
NEW YORK
Mary-Kate se opet seli u NY! Razlog je snimanje filma “The Wackness” koji ce se vjerovatno vec ove godine pojaviti u bioskopima. Zbog toga napusta svoj rodni Los Angeles. Inace, ona se pre tri godine zbog studija preselila u NY, ali tada je njena sestra bila sa njom…



Post je objavljen 16.01.2008. u 11:12 sati.