Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kraljica-suza

Marketing

Sto kad diras tamo gdje ne treba?

Koliko nas daleko moze odvesti nasa znatizelja?Koliko daleko smo spremni otici da bi zadovoljili onaj nemir u nama koji potice da se ide u nesto sto nebi trebali?
Sjedim ja pred TV-om prije dva dana, uobicajena dosada, na programu nista kao i obicno, ajmo od programa do programa..nista..I kad ono, emisija o astrologiji..tj.neku babu nazoves, i diras tamo gdje nebi trebao...
Gledam..razmisljam hocu li ili pak necu..hmm..zapisem broj za svaki slucaj, i odem spavati..Ali naravno nisam mogla zaspati..svasta mi se vrtilo glavom, brojna pitanja, treba li mi to u zivotu ili ne?Zelim li znati?Kazem si ne..
Probudim se ujutro sva smusena..napravim si neuspijelu kavu, zapalim cigaru..jos razmisljam o tome..Uzmem broj i nazovem..iako sam bila sigurna da mi se nitko nece javiti, eto nje javi se..uff..
Drhtavim glasom kazem svoje podatke..Pomislim ''Pa dobro ne vjerujes valjda u to?''..al ok..

Ta zena je sve znala!!Pocevsi od moje proslosti..do buducnosti..ja sam joj samo mogla odgovarati sa ''da, aha, tako je..''Sve je bilo onako realno, ajde da je ona nesto preuvelicala, nesto sjajno i bajno mi rekla, ili pak ruuzno..Onda bi bila sigurna da laze..Ne, sve je bilo na mjestu..Bio je to moj zivot..
Zdravlje, fax, ljubav...
Ovo prvo je sve ok bilo..Fax, rekla mi je ono sta sam i ja slutila, a sto je i istina, ispiti se nece svi proci..Rekla mi je da nisam kao drugi ljudi, i da uvijek tezim necemu visem,i visem..i da cu se namuciti dok se ne zadovoljim na poslu i dok dodjem do zadovoljavajuce pozicije..i tako svasta jos nesto..Ljubav; frajer, koji ce biti dobrodosao u svakom drustvu, malo bahat ali u pozitivnom smislu, dobar, slican meni..al da cu ja dominirati u vezi.Rekla mi je da je ta osoba vec pokraj mene, da ima nekih osjecaja..ali i da trebam poslozit sve kockice, jer da neke stvari mogu proci pokraj mene..Ubiti, kao da cu za neke 3 godine naci istinsku ljubav, onu pravu(biti ce nesto slicno ovome sto sam sad opisala..), ali da cu naravno do tad imati nekoga..
I naravno svasta mi jos pricala,
najbolje mi je bilo kad mi je rekla da se oporavljam od padova, jer imam tu neku snagu..Sto je i istina..Uglavnom-ok!

Uglavnom, ta sadasnja osoba..Nitko mi ne pada na pamet osim njega(D)..Opis se slaze..
I sad maloprije on dodje na kavu kod mene..Kazem mu da skuha kavu, on kaze ''sad cu'', tamo ti je pepeljara idi uzet i on ode uzet..Sta da kazem osim da se nisam digla sa stolice a da sam sve imala..Nema sta, slusa me se!;))
Salim se ja malo..

Ma sta ja znam, sve mi je to stvarno nestvarno..
Ali morala sam to zapisati...
cisto da se jednog dana prisjetim, mozda da se uvijerim u istinu svega toga, ili pak da se samo nasmijem..
A sta ces, gluposti se moraju zabiljezit...Bio je to 15.sijecanj 2008...LoL

tarot,  Image Hosting


Post je objavljen 16.01.2008. u 02:03 sati.