Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malarukometasica

Marketing

hej

Evo da se javim od doma po prvi put. Sve sam ove prijašnje postove pisala iz škole. Danas se nije dogodilo ništa zanimljivo osim toga što sam upravo na vijestima vidjela da je Ivano zaista otišao u Norvešku. Jupi! Evo članak o dolasku rukometaša u Norvešku.
Dominiković: Dišemo kao jedan
Hrvatska muska rukometna reprezentacija u Poreču broji posljednje dane do odlaska na EP u Norveškoj (17.-27. siječanj). Mnogi iscrpljujuci treninzi, te vise nego solidne igre na Croatia-Slovenia kupu, su iza naših najboljih rukometaša. Od danas reprezentacija trenira u nesto manje napornom ritmu, izbornik Lino Červar i trener Slavko Goluža s igračima su krenuli u brusenje taktike za prvi ogled na EP s Poljacima (17. siječanj).

Ivano Balić i Blaženko Lacković rade punim intenzitetom, Petar Metličič se uključio u treninge pred par dana, pa je naša vanjska linija kompletna, što je svakako poboljšalo atmosferu u reprezentaciji i donijelo osmjeh na lice izbornika Červara.

Davor Dominiković je, zajedno sa Denisom Špoljarićem, na Croatia-Slovenia kupu pokazao da sve „štima“ u hrvatskoj obrani.


Post je objavljen 15.01.2008. u 13:51 sati.