Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malarukometasica

Marketing

chiao...

Evo ja sam stigla sad u školu. Prvi sat imam geografiju, jedan od mojih naj predmeta. Upravo sam stigla iz apoteke gdje sam kupila steznike za moja koljena zbog kojih ne mogu igrati rukomet, onoliko često koliko mogu ostali. A jbg nadam se da će Ivano zaigrati bar jednu utakmicu. Prekjučer sam plakala od tuge zato što ne idem a jučer sam plakala od sreće zato što ide.

NEKA JE ON TAMO
Balić ipak putuje u Norvešku!
'Što je trebalo s njim napraviti, baciti ga na ulicu? Osjećam da živi s momčadi, stalo mu je da bude s nama. Pa ako će još moći uskočiti, pomoći...', nada se Červar.

Izbornik Lino Červar objavio je popis od 18 putnika za Europsko prvenstvo u Norveškoj, a novost je da se Ivano Balić ipak nalazi među onima koji će sjesti na zrakoplov!

Hoće li u Norveškoj nastupiti još je nepoznanica, no Červar ga očito nije imao srca ostaviti, iako je još jučer najavio da će prema Stavangeru bez svog ponajboljeg vojnika.

"Što je trebalo s njim napraviti, baciti ga na ulicu? Osjećam da živi s momčadi, stalo mu je da bude s nama. Pa ako će još moći uskočiti, pomoći...", prenosi Červarove riječi Jutarnji list.


Post je objavljen 15.01.2008. u 13:42 sati.