Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sakura1115

Marketing

Povratak u pakao

Bok!!!! Dugo se nisam javljala, znam ali nista ne mogu!!!!!!!!!!!! Prvo nisam mogla na komp, a poslije kad sam ga dobila(to je bilo tjedana dana prije neg sam otišla na skijanje) morala sam se spremat za odlazak.........
Eto, zato me nije dugo bilo!!!!!!!!!!!! Inače bila sam na skijanju u Francuskoj u Tignesu i bilo je super!!!!!!!!!!! I napokon sam dobila etoile dor(zlatnu zvjezdicu), još mi samo ostaje competition enfants i mogu ić na snowboard!!!!! Baš sam sretna......... bila sam na skijanju dva tjedna!!!!!! To sam napisala da ne bi pomislili da sam bila tjedan dana a nisam se javljala tri tjedna i više!!!!!!!!!!!!! Samo se obranjujem!!!!!!!!!!!
A sada malo o POVRATKU U PAKAO !!!!!!!!!!!!!!! Počela je glupa i svima dosadna škola........... To je tako jedna odvratna, gadljiva zgrada u kojoj su svi učitelji odvratni deformirani ljudi (dobro ne baš svi, dvoje troje nijeali većina je!!!!!!!!)!!!!!!!!!! Kako ja mrzim školu, najrađe bi da netko na nju baci bombu!!!!!!!!!!!!! I tak........... Ja sam malo luda!!!!!!!!!! To već svi znaju ali svejedno ponavljam: Ja sam malo luda, ja sam malo luda, ja sam malo puno luda!!!!!!!!!!!!!! Više ne znam kaj da napišem!!!!!!!!! Sad će opet počet dosadna ispitivanja, testovi i ta govna, ponovno gledanje matkovićke( debele kuje, kurve smrdljive), mire(trolla sa ogromnom galaksijom u nosu), bunjačke(pudlice-waf waf), itd. Sad ću još staviti nekoliko slikica o školi!!!!!!!!!!!!!!!

Slikice o školi:

school
school
school sucks
School = Hell
allergic to school
School is killing me already

Evo mislim da je ovo sve za danas.............

POZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Post je objavljen 15.01.2008. u 10:03 sati.