Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/choco1313

Marketing

Ubodi, zamotaj, zapali ga pa dodaj...

Uuuf...opet ja štrajkam s tim pisanjem, haha.. Ugl..kaj sam mislila pisat!? Danas je nažalost ponovo počela škola. =( Već mi fale praznici; fale mi kave, lutanja po gradu, vozikanja u najrazličitijm autima =), izlasci, opijanja, upoznavanja novih ljudi...jooo.. Baš su mi super prošli ovi praznici, mislim, mogli su i bolje, ofkors, al ipak.. Prvu subotu sam bila vani sa Sky, Steph, Gaich i Deni..(moe prfo riganje=P) Onda sam Božić čekala u našoj dragoj Kafani sa Sky, Steph i svojom zrmanom; preludo je bilo. Pa su moi starci imali godišnjicu, pa sam sa Pa3kom lutala po Kufcima, tražila Stephs ex-house.. pa sam par dana bila mado.. Za Novu smo, tradicionalno, ja i Sky spavale kod Gaie. Prfo smo, oko 7, išle na zagrijavanje kod Steph (cslp) uz crveno vino =))..oko 11 smo išle u grad, na trg, pa u ponoć kod Gaie (pile smo pink šampanjac=)), pa su došli moi starci u grad da me vide, i onda dritto u Kavanu..hehe.. Tam je bilo ok, al smo poslije išle do Epoce, pa mal đirivale, pa opet u Epocu i tak.. Malo prije 4 smomi otišle kod Gaie, a Steph naravno ostala..=) Ja i Sky smo se dog da ne spavamo do 9..heh..i uspjelo nam...dočekale smo sunrise! A prije toga je Sky zamalo razbila auto kad je bacala puder Steph sa terase, jaoo.. I tak, nakon 3 h spavanja, digle smo se, doručkovale..Sky išla mado, a ja s Gaich u Dvi murve (opet tradicija, haha).. Kad sam došla doma samo sam legla u krevet i nisam se dizala, đizs... Od čet do pon sam bila u Bosni, tak da sam propustila i Connect i tekmu..=( al nvrmnd. Kad sam se vratila, opet samo kave i lutanja po cijeli dan... I zadnju sub smo nas 4 bile vani, bila je i druga Ivana s nama, ja se opet napila, pa sam plakala, i rigala, i tak..=)
I jean dio moram posvetit Steph... Štefica moa, kak bi rekla Sky: Hvala ti kaj si mi uljepšala ove praznike. Drago mi je kaj smo ponovo u dobrim odnosima, i kaj se sad možemo svemu skupa smijat (znaš na koe 2 osobe mislim, hehe)... Sad jedva čekam proljetne praznike, pa onda ljeto, i nadam se da će nam uspjeti planovi za tolje, mora bit LUDO & NEZABORAVNO! [She's on runaway..]

"Klinci žele bit tajkuni, curice bogatašice - neki kriminalom, neki pomoću pi*****...jer tanka je linija između cuge i pljuge!"
"Neću da ti dam, dam, dam, jer te dobro, dobro znam.." =)=)=)=)

Ae ljudi..zdravpo svima...pusee..=X

Post je objavljen 14.01.2008. u 18:20 sati.