Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/koidepapa

Marketing

Jučer je povijest.Sutra,jedna zagonetka.Danas, jedan poklon.I zbog toga se zove sadašnjost!

Ola,
Tako je danas je sadašnjost. Sada smo u sadašnjosti što znači da je škola počela. I eto nije to ništa strašno.dead Dok zapravo ne počne ne vidiš koliko ti je nedostajalo ono "idemo jedan krug","ona je ovo ona je ono","kako je on sladak" .I sve te sitnice što se spoje u jedan savršeno lijepi,zabavan,poučan (za one koje slušaju) i predivan DAN. Jedan od svih onih do kraja godine.cry


Eto dosta filozofiranja.......
Ja i moje lude misli.lud
Sad samo malo dajte mi sec da se spustim na zemlju...........................eek
Evo jesam,najs sad sa vidim di sam stala................eek
Eh da,početi ću di sam stala u zadnjem postu OD ČETVRTKA.

Četvrtak,mame i tate mi nije bilo cijeli dan doma i ja sam bila većinu,ma dobro cijeli dan na kompjutoru.
Petak u jutro je mama otišla na posao,tata i ja smo se zajebavali i tako,izvela sam psa,cijeli dan sam ljenčarila i tratila svoje dragocijeno SLOBODNO virjeme. Kad se mama vratila s posla i tata otišao u noćnu strina Mare je došla. Ja sam čuvala klince dok su mile gere šetkale po trgovnama. Ugl,zaspala sam oko jedan u jutro uz televiziju.
U subotu sam išla sa strinom i dorom prvo do DM-a pa smo išle u Getro,pa smo išle u Turbo Limač kod Bille,nakon toga smo dožle doma jele i išle po moju majku na posao. Tata je bio cijeli dan sa prijateljima radio neki paprikaš. Mama i strina su otišle oko 12:00 navečer u neki klub i došle u pola tri.
Onda smo u nedijelju ujutro opet išle u Turbo Limač da strina zamijeni majcu....Taj dan je strina i otišla.....

U ponijedeljak danas,nismo nikaj radili svi smo se ponovo sastali.
Bilo je dobro,zanimljivo.....
Onda poslije škole sam sa Monikom Grgom ostala pričati,Monika je otišla a ja i Grga smo do pola tri popodne pričale o svemu.

Sa polugodištem mislim i da će doći promjene,ja mislim da mi moji neće dati da idem često na komp,ali ja se nadam da ću postove nastaviti redovito pisati i ovaj put DO KRAJA GODINE tako sam odlučila.

PozZ
Grgy,Moniki,Željkici,Petri,Cero,Lei,Teni......


PS.

Željka jako si cool i super cura nadam se da ćemo si ostati dobre.
Pozdravi mi molim te Marina i ostalu CO.

Grgy ti i Monika ste THE BEST osobe koje znam vojim vas obije i nadam se da ćemo uvijek bit dobre i jedne uz druge. Sakam vas

:-)




Post je objavljen 14.01.2008. u 15:31 sati.