Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sveuziminovo

Marketing

HAJDUK POBJEDNIK!!!

HAJDUK POBJEDNIK

Uz dosta sreće, Splićani su u posljednjoj minuti spasili već izgubljenu utakmicu, a onda u ruletu deveteraca za jedan gol bili bolji od Zagrepčana, bivših dvostrukih dvoranskih prvaka.

Novi dvoranski prvak Hrvatske je Hajduk! Premda je imao već dobivenu utakmicu, Zagreb je u dramatičnom finalu u Domu sportova ispustio već dobivenu utakmicu i hrabrim hajdukovcima poklonio šansu za veliki uspjeh. Treće mjesto osvojio je Dinamo pobijedivši Inter sa 3:0. Iako finale nije bilo toliko spektakularno kao neke utakmice u kojima su golovi padali jedan za drugim, dramatičan kraj i izvođenje deveteraca za prvaka Hrvatske zapalilo je atmosferu u Ledenoj. Hajduk je u prvo poluvrijeme krenuo oprezno, puštajući Zagreb da preuzme igru. Pjesnici koji su cijeli turnir igrali čvrstu obranu i kontranapad nisu previše žurili, ali obruč se sve više stiskao.
U drugom je dijelu premoćna Ćirina mopmčad sasvim opkolila gol Hajduka i pet minuta prije kraja povcela. Sa petnaestak metara je opalio Ibričić, lopta se odbila do Mujdže koji umjesto da puca, podvaljuje Senijadu na tri metra, a ovaj ju lagano skreće pored Varvodića, najboljeg vratar turnira.
Do minutu prije kraja se činilo da će Zagreb rutinski sačuvati prednost i uzeti svoj treći naslov, Hajduk je bio sasvim bezopasan, no tada se u seknudi sve okrenulo. Linić je jednu loptu izvrsno podvalio Hrgoviću koji je s pet metara prevario Stojkića i izborio deveterce.
Međutim, sreća te večeri nije bila na strani Zagreba. Od svih izvođača promašio je samo inače pouzdani Brkljača, a zadnji izvođač, Hrgović, potvrdio je osvajanje naslova posljednjim, zlatnim jedanaestercem.
Vratar Zagreba Stojkić nije bio ni blizu toj lopti.
"Hajduk se provukao kroz iglene uši. Mi smo bili bolji, oni su imali tek pokoju priliku, ali tako je to", govorio je nakon susretra razočarani Stojkić.

ZEZALICA-portabl




Post je objavljen 14.01.2008. u 13:31 sati.