Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hippmimi

Marketing

Rezime praznika

Stvarno se puno toga desilo, makar sam u krevetu provela jedan cijeli tjedan.
Image Hosted by ImageShack.us


Pa onda od početka… Činilo se da budu ovi praznici dosadni i monotoni, ali pokazalo se da sam se prevarila. U principu i prvi tjedan je bil takav, izlasci nikakvi i dosadni, jedino me veselilo družene s prijateljicama i naravno glazba… totalno sam se bila izolirala od ostatka ukučana početkom praznika jer subili napeti zbog mojeg uspjeha u školi (čim osjećam takvu neku napetost ili nervozu u zraku, odma bežim jer znam da to raspoloženje jako lako može preći i na mene, a to mi ne treba, nema razloga), koji, po mojem, niti nije tolko loš, a i imam ozbiljnu namjeru ga ispraviti i to zbog sebe, a nikak zbog roditelja ili bilo čega drugog. Imam malo zločestu maviku odbacivati sve kaj mi nanosi patnju ili zbog čega trebam ulagati prevelike napore, pa tak dajem i u školi tolko koliko mogu i kolko hoću… tak mi je odma život lijepši, ne dolazi do iscrpljenosti niti stresa, kad sam zadovoljna s uspjehom i znam da nisam bila lijena nego u nekoj dobroj zlatnoj sredini s danim trudom sve je OK.
Tak su dani prolazili, malo sam svirala, malo slušala, ponekad bila i nostalgična i poželjela otići malo do Varaždina, ali me u principu ništ više tam ne veže osim sjećanja na lude provode i dobru mjuzu.
Pa je došla Nova godina. Hehe. Nadala sam se da bude dobro jer sam tam krenula s dvije najbolje žene koje poznajem, s Tajanom i Majom. Ne znam u čijem društvu bi bilo ljepše dočekati novu godinu nego njihovom, bar sam to onda mislila i opet sam se prevarila, jer sad postoji još jedna strašno strašno važna osoba. Hehe, da!winkkiss
Sad u potpunosti kužim da je stvarno istina da «All You Need Is Love»…ludi ludi filing.
Love is the ultimate trip!!!!nut

Image Hosted by ImageShack.us


… I tak znači sutra opet u školu, ali sad s više energije i volje …
sretan
Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 13.01.2008. u 18:12 sati.