Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dominica

Marketing

Normalitis!


Početak godine, što za mene znači puno i previše posla, a zbog toga pati moj društveni život, jer baš nemam vremena, energije a ni volje maknuti se sa kauča u subotu navečer.

No, ipak sam otišla na piće do Khale s frendicama, babinjak i te spike, ništa posebno.Ali svi već znaju da kad ja izlazim van netko mi mora uletiti.
A zašto sam se na ovu subotu toliko smijala, valjad jer kad muškarci pređu određenu dob, onda su im ulet toliko jadni...... da se moraš smijati.
A i zaboravih naporni su ko pijavice.

I tako ja zakopčana do grla sjedim u Khali, pijuckam i tračam, kad ono frajer me jede očima, pa onda još malo pilji u mene i priča s fredovima o meni, pa onda napokon ulet.....tako da je mi poslao konobara s vinom, ajde bar dobar izbor, bilo je trpko, a takva volim, ali to nije poanta. Poanta je da ja tog frajera znam, mislim od prije, iz Vertiga, i onda mi se upucavao i otkantala sam ga.
A ono, ja sam prva koja će reći da se palim na starije, ali imam dobnu granicu,a 38 je malo previše.A frajer je naporan, ne možeš ga se riješit malo je falilo da ga zviznem!

Pa se ja pitam koji je starijim frajerima s mlađim curama?Nije ovo prvi put da mi se dogodilo, ali Ella ti ćeš se smijati ovom jer si bila samnom u Vertigu, pa znaš frajera!

xxx, dominica

Post je objavljen 13.01.2008. u 14:27 sati.