Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sveuziminovo

Marketing

mali nogomet: HAJDUK DOBILI I INTER I ZAGREB

MALI NOGOMET

Nakon što su ih Zagrepčani i Zaprešićani ponizili sa čak deset komada, bili su smogli snage i osvojili ključni bod protiv Dinama. Polufinale im je, ipak, na kraju poklonio Inter!

Prva utakmica subotnjeg programa završnice Dvoranskog prvenstva Hrvatske završila je katastrofom za momčad Roberta Jarnija.
Inter je slavio s čak 4:0, a Mirko Hrgović je nakon utakmice izjavio kako je umor narušio dosadašnji stopostotan učinak na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske. No razbijenoj splitskoj vojsci slijedilo je još neugodnije iznenađenje.
Ćirini Pjesnici su u izravnoj borbi za polufinale do kraja zgazili Splićane, uvalivši im čak šest golova, završilo je s glatkih 6:0 i hajdukovci su bili u u nezavidnoj situaciji.
Nakon sramotne desetke, Robert Jarni je bjesnio na suce Šuprahu i Kovačića koji su Hajdukovim protivnicima tolerirali klizeće startove.
Uklizavanja, tvrde hajdukovci, u dvorani ne smije biti, no sudačka je dvojka brzo donijela pravilnik i dokazala suprotno. Protiv sudačke "samovolje" u iščitavanju pravilnika pobunio se i Predsjednik Udruge prvoligaša Igor Štimac, ali već je bilo kasno.


polufinale

HAJDUK - DINAMO u 16:15h
INTER - ZADAR (nakon prve utakmice)


HAJDUK - INTER 0:4
RIJEKA - ZAGREB 0:4
DINAMO - ZADAR 4:3
ZAGREB - HAJDUK 6:0
RIJEKA - INTER 0:1
ZAGREB - ZADAR 3:3
HAJDUK - DINAMO 2:2
ZADAR - INTER 3:4
DINAMO - RIJEKA 3:1


ljestvica

DINAMO 13
INTER 10
ZAGREB 8
HAJDUK 7

ZADAR 4
RIJEKA 0

MALI NOGOMET





Post je objavljen 13.01.2008. u 10:43 sati.