Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gaduraa9

Marketing

Pa, evo vrijeme je za novi post. Za ovaj sam post dobila štafetu. Moram napisati kojih bi 5 grešaka u svom životu popravila. Iako sam mislila da će biti teško suziti izbor na 5 stvari, uspjela sam. Evo mojih 5 grešaka:

1. Bila sam naivno poštena i neki dečki su to uspjeli dobro iskoristiti.headbangheadbang Da mogu ispraviti neke greške to bi definitivno bila prva. Ne bih im toliko dopuštala pa bi oni, možda, bili manji kreteni.

2. Nemam ni braću ni sestrecrycry (barem ne u krvnom srodstvu) i toliko sam se trudila da ne budem sebična, što je običaj za jedince, da sam zaboravila na neke druge osobine. Tako da sam izrasla u prilično razmaženo derište.greedygreedy Voljela bih to promijeniti.

3. Imam veliko samopouzdanje i nikome ne dam da me ponižava.thumbupthumbup Zbog toga se često svađam i uplićem u druge svađe. Voljela bih to promijeniti i pokušati se manje svađati. Jer ako išta znam onda je to kako se svađati i onda povrijedim neke osobe koje to uopće ne zaslužuju.

4. Dosta sam osoba odgurnula od sebe radi gluposti i, zapravo, samo je jedna osoba zaslužila da se ne družim s njom. Voljela bih to ispraviti i vratiti neke ljude u svoj krug prijatelja. Ako se dovoljno potrudim, možda i uspijem.

5. I na kraju... Voljela bih da sam više bila kraj svoje najbolje frendice koja mi je poput sestre. Kako ne živimo u istom gradu, često nisam mogla biti tu za nju kada me trebala. I koliko je njoj bilo teško, bilo je i meni jer nisam mogla biti kraj nje i obrisat joj suze. Seko, žao mi je!

štafetu prosljeđujem: jopi, leni, tonki, eli - obavezno i svima koji nemaju ideje za novi post

To je to... i obavijest za kraj: prošla me depra, tak da se ne morate više binuti. partyparty

Sretno u školi...deaddead

kiss kisskiss


Post je objavljen 13.01.2008. u 10:42 sati.