Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

PORAZ SENIORA MNK"MARTINOVKA" U PLUFINALU KUPA HRVATSKE PODRUČJA SKUPINE SJEVER

MNK"ZAGREB1" (Zagreb) -- MNK"MARTINOVKA"(Zagreb) 5:1 (3:1)
Zagreb - Subota (12.01.2008.) - Početak utakmice u 20,48 sati - Dvorana "Kutija šibica" ( na Trešnjevci)
Suci :Boško Vukušić i Hrvoje Dobrović (oba Zagreb)
Delegat : Damir Stipković(Zagreb)
Dežurni doktor:Hrvoje Mikšić(Zagreb)
Mjeritelj vremena: Marijan Đolo (Široki brijeg)
Snimatelj.
Fotograf: Tonči Prgomet(Zagreb)

Strijelci : 1:0 Purgar (2) 2:0 Dervišagić(7) 3:0 Leskovar (14) 3:1 Jelušić(16) 4:1 Novak(31) 5:1 Dervišagić (33)

MNK " ZAGREB 1 ":
Jukić,Capar,Purgar,Ko.Morina(kap.),Suvajac,Šestić,Humar,Ku.Morina,Kovač,Novak,Leskovar,Dervišagić.
Trener: Vlado Merslavić Predstavnik kluba : Ivan Šutej Fizioterapeut :Darko Kolak

MNK"MARTINOVKA" :
G.Škorić,Rebernišak,Vajdoher,Storić,Savić,Prošić,Starčević(kap.),Đulvat,Jelušić, Kubović, Trener:Juraj Fabijanić Pomoćni trener : Nikola Tomulić Predstavnik kluba :Siniša Orlić

Početak utakmice kasnio , razlog kašnjenja je igranje igrača obiju momčadi po turnirima (Samobor,Vrbovec itd.) a da o tome nisu bile obavještene službene osobe (delegat,suci ) kao ni Uprava kluba gostujuće momčadi . Takvo ponašanje je nedopustivo jer da utakmica počinje kasnije saznaje se od domara dvorane (zna se kako se odgađa zakazani termin). Druga je priča delegat utakmice, nedopustivo je da delegat ne zna vršiti svoju dužnost ,gostujuća momčad 30 minuta prije početka utakmice prijavila je 11 igrača i 10 minuta prije početka utakmice gostujući Predstavnik kluba zahtjeva od delegata da upiše još jednog (12 - tog igrača) u zapisnik . Delegat odgovara, Ne može jer je u toj rublici već napisao da nema igrača.Uvjeravamo Delegata da imamo sve do početka utakmice pravo upisati tog još jednog igrača kao i promjeniti već upisane igrače (povreda na zagrijavanju ili što drugo) sve dok ne zpočne utakmica (igra) , a on neka to sve konstatira u zapisniku . Delegat odgovara NE , i kaže da je zvao Povjerenika koji mu je rekao da ne upiše igrača jer je tako po propisima HNS-a. Svašta!?. Nakon završetka utakmice kod potpisivanje zapisnika , delegat kaže da ovaj zapisnik ćemo putem Fax dobiti u klub (naš primjerak) Navodno domaćin nije osigurao zapisnik a delegat ima jedan primjerak . Evo sada će Disiplinski imati posla u vezi rada Delegata i Povjerenika.
A sada o utakmici koja je bila vrlo zanimljiva i kvalitetna te bolja momčad ide dalje. Gosti su bili isto u šansi da se plasiraju u finale ali je nisu iskoristili , imali su veliki peh . Povrede na utakmici dva ponajbolja igrača momčadi u 15' Vajdoher (jak udarac u potkoljenicu) i 19' Rebernišak (udarac u nožni palac) kao i nenastupanje (Mikulić,Pavlić,Hasić). Da nije bilo zabrane nastupa od strane delegata našem igraču , kao i ovih povreda na utakmici bilo bi neizvjesno, i baš nismo sigurni da bi domaćin bio pobjednik ove utakmice.


Post je objavljen 13.01.2008. u 00:00 sati.