Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lifesabitch

Marketing

veliki povratak(?)

evo me narode, sva drva su preživjela, jedini put kad sam se strgo je kad sam izlazio iz birtije pa sam se pokliznuo na led

a to zapravo ni NIJE TAK LOŠE

sve u svemu, moglo bi se reć da je godina dobro otpočela, ako nije bilo nekih katastrofa dosad, valjda ni neće bit (treba preživit taj prvi mjesec)

kupite poklone ljudima do kojih vam je stalo, većim djelom zato što mislite da su oni to zaslužili i da bi to bilo lijepo, ali jednim djelom zato što se vi ugodno osjećate kad ste učinili nešto zbog čeg se ljudi smiješe. Jel je to sebično?

kako je jedna osoba govorila, malo treba čovjeku da bude fin.

kak nisam prije, htio sam napraviti jedan extenzivni pregled ove godine da bi ocijenio što se zapravo događalo i promjenilo, Ali ako obratite pažnju na vrijeme pisanja posta, zaključit ćete da mi se neda. Ha Ha.

U kratko:

DRUŠTVENO SOCIJALNI FAKTOR: Super, izlasci su ok, kako sam uspio razbit oklop zadrte metalštine i premjestit se od "metalac-roker" u "normaljnjak" kastu, otvorile su se neke nove mogućnosti koje sam dotada smatrao nezamislivim, tipa best, salun, euforija i kajaznam kaj sve ne. Neki to zovu adaptacijom na okolinu (ili na seljački kud svi tu i mali Mujo) a neki to zovu sazrijevanjem, tj odrastanjem. Šmrc.

LJUBAVNO-EMOCIJONALNI FAKTOR: Pogodi ša: ništa! Nastavila se i kroz dve-i-sedmu dobra stara potraga za savršenim primjerkom tako da kad se našlo nešto što bi se inače smatralo čis ok, uvijek bi se našla neka mana koja bi ju odmah poništila iz selekcije. A kako je vaša malenkost nemaštovita kad se treba ulete smišljavat(za razliku od tog kad treba mljet na blogu) ne ostaje puno alternativa baš. Slobodni duh vlada i meni ne smeta.

ICH-FAKTOR: hm....kažu da sam sebe najbolje poznaš, no? Mogu s ponosom reć da smatram da nisam promjenio svoju suštinu, tj ono malo djete u sebi koje niko osim sam sebe nemre kontrolirat. Sad, vanjština je doživjela svoje preinake, ali u globalu to nije ono što je važno. Važno je moć pogledat na godinu i greške koje si počinio u njoj i pomislit kak si ipak i neš NAUČIO iz tog, da ti oblikuje ono što ćeš eventualno jedan dan, kad prestaneš srat i analizirat samog sebe, postat!

to bi bilo to što se prošle godine tiče

bilo pa prošlo

nove pustolovine nas očekuju, i ova 2008 će mi bit najbolja godina dosad
znate kak to znam?

pomnožio sam vanjske faktore (2,8) i unutarnje (0,0) i tako sam dobio 16. Taj broj sam ponožio sa kvadratom od korijena od 1, te sam mu oduzeo peti po redu najmanji prosti broj, pa sam ultimativno dobio svoj sretni broj!

ko može osporit takve empirijske dokaze?

Post je objavljen 13.01.2008. u 02:19 sati.