Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkpotpican98

Marketing

Gospićani bili ipak malo prejaki

MNK POTPIĆAN 98 - MNK GOSPIĆ 1-3
1:0 K. DRNDIĆ u 16´ 1:1 HERTL u 17´ 1:2 IBRIŠIMOVIĆ u 36´ 1:3 DRNDIĆ u 40´.


Ekipa vs Gospić

Fatos u elementu

Erupcija slavlja nakon gola domaćina

Tok utakmice:

Večeras su u prepunoj labinskoj Sportskoj dvorani SŠC „Mate Blažine“ pred tisuću dvjesto gledatelja, u više zanimljivoj nego kvalitetnoj utakmici malonogometaši Gospića, više nego zasluženo savladali domaći Potpićan 98. Inače, gosti su u Labin stigli vidno oslabljeni bez dva Brazilca i još nekoliko prvotimaca. Bio je to razlog da su u zapisnik utakmice prijavili samo osam igrača, ali nije bio da izgube ovu utakmicu.

Utakmicu je otvorio Keven Drndić u drugoj minuti brzim prodorom po lijevoj strani ali nepreciznim šutom uz bližu vratnicu gostujućeg vratara Kneza. Knez je već u slijedećoj minuti pokazao sve svoj kvalitete, zaustavivši jak i precizan udarac Radusina u gornji lijevi kut njegovog gola, sa samog vrha šesterca. Uzvratio je Ibrišimović u petoj minuti nepreciznim ali jakim šutom sa petnaestak metara koji je prohujao preko Funčićevih vrata. Opet prijeti Keven Drndić u šestoj minuti ali bez realizacije. Najbolju domaću prigodo u dotadašnjem tijeku susreta ne koristi Radmanović koji se spetljao ispred gostujućeg gola u sedmoj minuti. U istoj minuti opasno prijeti i Hertl ali je Funčić opravdao epitet reprezentativca. Gosti polako preuzimaju inicijativu, ponovno su zaprijetili u osmoj minuti preko Novaka koji je šutirao iz dosta teške situacije iz kosa, preko Funčićevih vrata. Gosti u dvanaestoj minuti preko Tomičića ne koriste najbolju prigodu na utakmici. Poslužio ga je Drndić na svega dva metra od Funčića ali se ovaj nije najbolje snašao i Funčić je izašao pobjednik iz tog dvoboja. Minut kasnije prijeti Hoxha jakim šutom po zemlji, sa petnaestak metara koji Knez vještom intervencijom, nogom odbija u polje. U istoj minuti na drugoj strani prijeti Patrik Drndić, šutom iz kosa ali Funčić ponovno brani. Desetak sekundi potom Tomičić prolazi Kevena Drndića ali neprecizn0o šutira tako da još jedna gostujuća prigoda odlazi u nepovrat.

A onda erupcija oduševljenja u dvorani, brza kontra i ubojit šut Kevena Drndića sa desetak metara, malo iskosa sa lijeve strane i Knez je savladan. Samo minut kasnije gosti stižu do poravnanja, pogodio je iz gužve Hertl nakon što se lopta koju je odbio Funčić usput dotakla i Kevena Drndića i promijenila smjer.

U osamnaestoj minuti prijeti Radusin ali njegov šut iskosa sa lijeve strane Knez lako zaustavlja. Pet sekundi prije kraja poluvremena opasano je zaprijetio i Simeunović ali Funčić je opet na visini zadatka.

Na samom početku nastavka utakmice, u desetoj sekundi veliku prigodu ne koristi Patrik Drndić, Funčić brani i njegov šut iz neposredne blizine. U istoj minuti uzvraća Radusin ali Knez nisku loptu upućenu iskosa sa desen strane vješto zaustavlja. Keven Drndić u trećoj minuti nema sreće, jak i precizan šut iskosa sa desne strane zaustavlja se na Knezovoj vratnici. U narednoj minutu Novak i Simeunovič ne koriste dvije stopostotne prigode, obje sa dva-tri metra. Funčić je ponovno izvanredno reagirao. U petoj minutu Hoxha se ne pogađa prigodu koju je bilo teže promašiti, nakon proigravanja Radusina šutirao je pored vrata nemoćnog Kneza. U istoj minutu Funčić novom bravurom ponovno spašava domaće i zaustavlja šut Tomičića sa tri metra. Funčić minut kasnije umalo ne pogađa s gola na gol. Gosti (Ibrišimović) zaslužuju žuti karton u dvadeset osmoj minuti ali domaći ne koriste slobodni udarac iz dosta povoljne pozicije. U istoj minuti žuti karton zarađuje i Radmanović. Najprije iz slobodnjaka Martedić a zatim nakon odbijanca i Radusin ne koriste velike domaće prigode u tridesetoj minut. U oba navrata izvanredno je reagirao Knez.

- izvješće napisali Igor Dundara i Remzo Zalihić(Hvala)





Post je objavljen 12.01.2008. u 13:50 sati.