Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mcn

Marketing

(EPP) Ne piše mi se ...

... što je vjerojatno standardna blog-boljetica. Uz to, imam nekih pola tuceta stvari koje sam dužan napisati pa mi i to odvlači pažnju i stvara grižnju savjesti kad umjesto toga pogledam blog. Zato i ovaj put samo bezočna propaganda. Kopipejstam:



"Svebor i Plamena" jedna je od najdužih i najljepših cjelovitih priča ikad ispričanih u hrvatskom stripu. Krasan je to roman o odrastanju koji je na stranicama "Modre laste" izlazio punih deset godina. Mada prvobitno namijenjen mlađoj publici, nadrastao je svoje korijene i višeslojnošću će iznenaditi te zadovoljiti i starije, zahtjevnije čitatelje i makar ih na trenutak vratiti u najgore životno doba - kad nismo više djeca, a nismo još posve ni ljudi.

Pozivamo sve prijatelje stripa na promociju Svebora i Plamene koja će se održati u Profil Megastoreu, Bogovićeva 5, Zagreba, u petak 18. siječnja 2008. u 19:00 sati. Na promociji će biti prisutna sva trojica autora: Darko Macan, Goran Sudžuka i Matija Pisačić od kojih ćete moći dobiti potpis i crtež. Vidimo se!


(mcn)


Post je objavljen 12.01.2008. u 02:18 sati.