Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/girlofdarknes

Marketing

Tišina u tami. . . a tama u njoj

Image Hosted by ImageShack.us


Gledala je kao i obično po sobi u nadi da će naići na nešto zanimljivo što bi je spasilo od dosade. Na tren bi pogledala i na mobitel u nadi da će je netko nazvati ili samo zvrcnuti. . . Ništa ni traga spasu.
Čudni zvuk dopirao je iz računala koje je bilo upaljeno. Smiješni okvir otvorio se na sredini ekrana i ispisao slovima nešto što je moglo sličiti na spas.
Znak da je dobila poruku pobudio je nadu u njoj, ali i osjećaj još jednog razočaranja.
Otvorivši poruku krenula je čitati, ali samo je jedna riječ bila napisana: EJ!
Odgovorila je na isti način. Kako su sati polako tekli upoznala se sa osobom koja je bila sa druge strane mreže. Razgovori su svakim danom bili sve dulji. Koliko je samo bilo tema za razgovor. . . Oboje su imali isto razmišljanje. Govorio je riječi koje je ona htjela ćuti a ona je istovremeno govorila ono što je on priželjkivao. Kada bi se probudila čekala bi tren kada bi se čula sa njim i kada bi izmijenili nove događaje. Postajalo je sve zanimljivije i osjećala se ka oda ga poznaje godinama ali samo je malo udaljen od nje. Zaboravljala je na svoje brige jer je napokon imala osobu s kojom bi razgovarala o svojim problemima. Dogovarali su se kada će se upoznati i kako će provesti vrijeme zajedno. . . Što su dalje tekli njihovi razgovori otkrivao je nešto što se nije nadala. Imao je tako jako mišljenje o vezama,ali. . . Mišljenje je bilo krivo. Narušavalo je mišljenje koje je stekla o njemu. Svakom njegovom riječi vraćala se u prošlost koja je bila bolna za nju, i u kojoj su se događale stvari o kojima on tako olako priča. . .
Molila je da to nije istina, ali ipak shvatila je. Svi su oni slični. . .Svaka muška osoba koja je ušla u njen život ostavila je neizbrisiv trag. Bilo je par lijepih trenutaka, par zagrljaja uz koje je sve zaboravila, ali. . . Oni trenutci koji su ostali. . . Bili su ono što nije mogla zaboraviti.
Svaka veza za nju je bila izdaja. Izdala bi samu sebe kada bi se uvjeravala da se to samo njoj događa. Sjetila se svih djevojaka koje su bar jednom bile prevarene možda iako nisu znale.
Prolazila bi ulicom i gledala parove koji izgledaju zaljubljeno i sretno, ali svatko od njih skrivao je tajnu. . . Tajnu koju je onda svaki put otkrivala i ostala povrijeđena.

Image Hosted by ImageShack.us



Eto da ispunim obećanje. . .Veliki pozdrav mom legi Ivanu. . . wave



Post je objavljen 12.01.2008. u 00:31 sati.