Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/queenofangel

Marketing

nešto...malo...o...Rihanni...

O Rihanni morate ovo znati:
-Zblog ugovora koji je potpisala s izdavačkom kućom Def Jam morala je odbiti 7 drugih velikih tvrtki!!!
-U srednjoj školi je pobjedila na nekoliko natjecanja u darovitosti:dakako,kao svoj najveći talent proslavila je svoj glas!!!
-Zahvaljujući svom šehu Jay-Z-ju upoznala je Beyonce,koja joj je jedan od glazbenih uzora!Prije jednog nastupa Beyonce joj je čak poručila da se samo opusti i dobro zabavi pred publikom!Slatko zar ne?!?

Malo o Rihanni:
STIL:Preslatku Rihannu može se uglavnom vidjeti superseksi,ženstvenim haljinicama u konbinaciji s jednostavnim nakitom.
LJUBAV:Neznamo kriva li ona dečke ili stvarno nema sreće.A možda je samo jako izbirljiva i u moru obožavatelja i preslatkih dečki nikako nemože naći pravoga?
VIBRA:Moramo priznati da smo joj zavidni!Iako je postala slavna tako rećeno preko noći slava joj nije udarila u glavu!




POLJUBAC kojim su Rihanna i Josh Hartnett "zapečatili" večeru u šminkerskom restoranu Pink Elephant u New Yorku potvrdio je ono o čemu se u američkim medijima dugo šuška - ljepotica s Barbadosa zaljubila se u frajera koji se dosad povezivao s poznatim manekenkama i holivudskim glumicama.

Rihanna je krajem prošlog tjedna nastupala na Times Squareu, nakon čega se uputila u restoran Pink Elephant, a tamo joj se, piše Female First, pridružio glumac Josh Hartnett. Iako se o njihovoj navodnoj vezi već pisalo, a protagonisti su je opovrgavali, Josh i Rihanna poljupcem i nježnim držanjem za ruke potvrdili su kako među njima ipak ima nešto više od prijateljstva.



"Nije došla s njim, ali joj se Josh pridružio kad su se fotografi razišli. Proveli su večer zajedno i stalno su se ljubili i mazili. Vidjelo se kako su jako sretni što su zajedno", ispričao je novinarima "izvor" i dodao kako je protagonistima nove ljubavne veze iznimno stalo da se ne pročuje za njihovu ljubav.

29-godišnji glumac dosad se povezivao s manekenkom Helenom Christensen i glumicom Scarlett Johansson, dok je Rihanna navodno ljubovala s glumcem Shiom LaBeoufom. "Mlada sam i zabavljam se! Trenutno mi je karijera prioritet, ali kad naiđe onaj pravi, možda sve ostavim i povučem se negdje u osamizjavila je nedavno mlada glazbenica.


Image Hosted by ImageShack.us










Post je objavljen 11.01.2008. u 22:48 sati.