Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lookingforasheep

Marketing

˙˙do kraja i bestraga˙˙

Do sada nisam niti u najljepsim snovima sanjala da postojis..
Svaka od nas ima svoj zivot..svaka mora pronaci svoj prostor ,istraziti svijet oko sebe,razviti svoje sposobnosti..ali,svidjelo se to nama ili ne,povezane smo jedna sa drugom.
To je krhka veza,tako tanana nit da se cini da je kadkad posve zaboravljamo..
Ljubav..
Ali zapravo je jaca od samog zivota..ako tu nit samo blago trznes,istog cu trena prekinuti rad makar stvarala i remek djelo jer si samo ti kucaj moga srca..

Mogla bi reci da si najpametnija,najljepsa,da si najduhovitija,mudra i najpravednija zena na svijetu..to nebi bilo tocno..nisam upoznala sve zene svijeta..
Mogu suditi samo po onome sto poznajem,ali i to bi bilo nedovoljno..ali na temelju toga tvrdim da si najpametnije,najljepsa,da si ….naj!!
Zelim ti da budes sretna,sigurna i da spoznas pravu ljubav…zelim ti ljepotu tisine,velicanstvanost sunceva sjaja,tajnovitost mraka,tihu snagu zemlje,ljubav koja pociva u samim temeljima svega sto postoji..
Zelim ti da osjetis dodir andela ujutro kad otvoris oci i snagu vjere kad nesto krene po zlu..
Ali znaj da bit cu tu…u dobru i u zlu ..pratiti cu te osmjehom,darivati ljubavlju i cuvati osjecajima..jer si boja mog dana, miris moje stvarnosti, sreca moje duse i ljubav mog zivota
Volim te.





Post je objavljen 11.01.2008. u 22:52 sati.