Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pajoanddjuro

Marketing

evo jos malo o MAIDENIMA


Hrvatski fanovi su najavili 100 puta 75 metara veliku zastavu, dostojnu Guinnessove knjige rekorda, koju će razviti u čast 50. rođendana pjevača Brucea Dickinsona.
Maideni će, pak, za sobom dovući čak 16 šlepera opreme, iz kojih će iskočiti najraskošnija produkcija ikad viđena u Hrvatskoj, dok će na Resnik sletjeti posebno dizajniranim Boeingom 757, čiji je pilot upravo – Dickinson!

Te nedjeljne večeri na Poljudu doista neće biti važno tko je hajdukovac, a tko dinamovac, već će splitsku školjku ispuniti ujedinjena vojska štovatelja predvođena izbornikom Slavenom Bilićem!!!
Naime, Nane je također veliki obožavatelj engleskog benda te, vjerujemo, ni u ludilu neće dopustiti da spektakl u rodnom mu gradu prođe bez njega.
I ne samo obožavatelj, istaknimo, Bilić je i prijatelj benda, a posebno je zanimljiv i način na koji se upoznao s osnivačem Maidena Steveom Harrisom, fanatikom za West Hamom, svojedobno čak i perspektivnim igračem kluba!
"Sjećam se da mi je nakon jedne domaće utakmice suigrač rekao: 'Slavene, dođi, netko te želi upoznati.' Mislio sam da se radi o nekom navijaču koji želi autogram."
"Iziđem iz svlačionice, a ispred mene stoji Steve Harris. Drhtao sam kada sam ga ugledao. Međutim, tada sam vidio da se i on ukočio, najprije izustivši: 'Moj Bože, Slaven Bilić!'", prepričao je anegdotu hrvatski izbornik svojedobno Nacionalu.
Od tada je Harris Bilića nekoliko puta pozivao da se pridruži njihovim turnejama, pa je vjerojatno i to razlog zašto u gradu podno Marjana već danima kruži ćakula da je upravo Nane razlog zašto Iron Maiden dolazi baš na Poljud!






Post je objavljen 11.01.2008. u 18:09 sati.