Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/potresujkaa

Marketing

penso positivo...positivo...positivoooooo

oh da! sad je totalno sve prošlo....sve sve sve a ma baš SVE!!! U ponedjeljak krečem u akciju...borba na "najmilije" ratište svih srednjoškolaca! A sveta Marija...imam osiječaj da ču rigat...imam traume...ufuf...šu šu dica moje moremo mi to "jes jes". Sad si ga fino mislim : Šta san se ja mučila ko magare ovo prvo poluvrijeme, sada sve ispočetka...konstantno pljuvanje živaca nad knjigama! Kaže se kao da je srednja škola najljepše doba u životu??? a šta če bit tek kasnije, mogu se slobodno bacit preko balkona...ili bolje mitraljom u glavu!!! Znam, znam...svoj veeeliki pesimizam pokupila od vlastite none!! Više me tiješi kad sam pesmistična...bar se neču razočarat! Sve u svemu, praznici su prošli sasvim Ok! Stari prijatelji su uvijek stari prijatelji...prođe ti dan za čas!!! Vamo, tamo, ljevo desno...i puuuf...još je jedan dan pri kraju!
Sad sam se neki dan šišala, ali ženska me nije mogla kraće ošišat...sad bi natrag svoju kosu! Cijelo popodne sam bila u salonu i čitala taljanske novine. Htijela sam si pobrat postere od Scamarcia (netražim da znate ko je on) ali mi je bilo bed pitat! Ma san šjutava..ahahahaha. Taman kad sam sijela na stolicu neke nonice su me napale da se nešišam, da imam ljepu kosu, ma da sam luda, bla bla bla....ma popizdila sam! "
Nakon šta san se vratila doma, zvali su me ovi iz Lanterne ( točno iz autokampa u kojem sam ovo ljeto radila praksu) i počeli kako ču dobit neki nalog da si idem podić "plaču" šta sam radila, i kao ako ču doć i ove godine...da bi im bilo jaaaako drago. Ja sam se uklesala kad su mi to rekli. Sad neznam šta sam uopće radila da dobijem tu učeničku nagradu, ali sve u svemu pametni su ljudi...heheh. Evo mene opet na recepciju ove godine. Ništa ljudi...uživajte mi...budite mi ljepi, zdravi i optimistični ( a ne kao ja)...jasno!
Puno vas pozdravljam i sretno u drugom poluvremenu !!

Image Hosted by ImageShack.us

opitimizam na sunce



evo mene neče bit na neko vrijeme zbog poteškoća sa kompom, i oprostite što vam nisam stigla svima komentirat i javit! Obečajem da ču se uskoro vratit (nadam se makar do 25.) svojim najdražim blogerima... puno vas pozdravljam

Post je objavljen 11.01.2008. u 17:21 sati.