Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/auzmish

Marketing

Slobodan Glavaš

puknucumadburninmad

Još me uši bole od strmog slijetanja. A poslije nadoblačnog sunca, mrak mi je ovdje dolje još gori.
Glavaš je na slobodi.
Ćića mića, gotova pravosudna prića.

Ne velim da je odgovoran za ubojstva, niti sam tada bio u Osijeku. Ali protiv njega je vođen proces, definitivno tragikomičan i isto tako neokončan. A sve to vidjet možeš s Mjeseca; ne moraš ni biti ratni osječki insajder.
Da sam Glavaš, baš bi elegantno pustio da se pokaže točnim sve što tvrdim, pa bih pošteno onda ušetao u Sabor.
Ali nisam Glavaš, gracias a Dios, niti moja sloboda baca počudno svjetlo na Sanaderovo nedavno proročanstvo o puštanju Brankeca G. iz Remetinca na Gornji Grad.

Predlažem klincu koji je ubio malu Šušnjaru da odmah krene štrajkati glađu. I da od svih ubojica i siledžija po zatvorima krene skupljat glasove. Te ga ziher ubrzo eto u Saboru, imunog prije nego hrvatsko prtljosuđe i donese eventualnu presudu.
(Takitak je zatvor dobra fora u siviju političara.)

I još da mi netko veli da treba bježati od politike. Ma dapače. Treba preventivno poradit na imunitetu. Kroz sustav.
Da se zovem Zagi, Petrač ili nekim sličnim prezimenom koje će uskoro tek postati hit sezone, ja bih se smjesta dao likom lijepit po Jumbo-plakatima. U sva bi uha ulazio poput umjetne pužnice, plus pedeve. Iz svih bi pašteta izvirivao. Ne bi imao problem da se prodaju vece poklopci s mojim likom. S obje strane.
Jer u ovoj našoj Lijepoj nije važno, zvati se Ernest. Važno je doć do sabora.
Steć imunitet.
Pik, pak za mene... iimuuun!
Kolko nas je malo, ionako se budemo izredali u Saboru; bumo svi imuni. Čuvari pržuna nezaposleni. Lepoglava Sheraton. Hrvatska -obećana zemlja bez kriminaliteta.

Ne znam.
Moram hitno odgovorit prijatelja iz Amnesty Internationala od skorašnjeg haj-profajl dolaska u Hrvatsku. Kaj bu se tu zalagao za zatvorenike i ljudska prava. Pa viš da kod nas sve šljaka. Ne ko u Americi, da zatvaramo nevine. Ma, mi puštamo...

Pa jebote, imun si na bolest, na zlo uglavnom. Onda su u ovom slučaju... logika..., pravosuđe... zdrav razum, zločin i kazna... pa i presumpcija nevinosti... ??? ispadaju - bolest...??

Nemrem.
Idem opet gore.
Ajmo... Baterija, pumpe, crossfeed...
brrrrmmmmmm....

Post je objavljen 11.01.2008. u 15:30 sati.