Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luckygrrl23

Marketing

....-> Da ukraDu te srušio bi ziDowe, razbio swe mangupe i wratio bi tebe,, Da ukraDu te prošao bi pustinje, mora, rijeke, graDowe, aL našao bi tebe..

..aLoha..efo Da se i ja jawim.. :))
..hmm..Doček nowe goDine..prošao je super..ma zaprawo mogLo je biti i maLo boLje..Da se neke stwari nisu DogoDiLe..weć po njemu wiDim Da će owa goDina biti swa LuDa.. :)
..šta Da kažem?!..
..još maLo škoLa..tup..naDam se Da ste praznike iskoristiLi kako treba i Da ćete, ako ste razočarani prwim ((kao ja)), u Drugom poLugoDištu postići boLji rezuLtat..a ako ste zaDowoLjni prwim..neka tako i ostane.. :)
..razmišLjam..tako bih woLjeLa biti maLo Dijete..zauwijek..Djeci je swe zanimLjiwo, swe istražuju, nije im uopće DosaDno :) ne oDgowaraju za puno postupaka, ma ni ne znaju ako su nešto skriwiLi, ne swađaju se tako često s roDiteLjima, ne pate zbog Ljubawi, nemaju briga..koLiko je žiwot Lakši..što si stariji swe je teže i teže..hmm.. :)
..ja sam ugLawnom stwarno sretna i zaDowoLjna u zaDnje wrijeme..
..samo me jeDna stwar muči na neki način..i nije gLupost..~moja žeLja za Božić..naDam se Da će biti ostwarena..owaj put nisam biLa sebična ni išta sLično.. :) aL stwarno nisam..i zaista se naDam Da će swe biti ureDu..Daj Bože..ako se ostwari..neću samo ja biti sretna, nego još Dosta LjuDi..ma..nije wažno..
..bLiži se i moj rođenDan..hihi..još jeDan razLog za sreću :) još se premišLjam oću ga sLawit iLi ne, ako Da Di i kako..mDa
..iDem poLako..treba ić spawat pošto marina sutra..tj. Danas u 11 DoLazi koD mene Da prawimo paLačinke..waLjDa nećemo ništa zapaLit..hihi..
..hwaLa na komm..
..pozzDraw, pusa i mah.mah swima :)
..i Lutko moja..nemoj mi bit tužna..znaš Da te woLjim sretnu!..aj pLiz maL se trgni..ne ispLati ti se tugowati koD kuće..ma swe sam ti weć rekLa..kiss:)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 11.01.2008. u 01:55 sati.