Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teskastranazivotaljubav

Marketing

...jer ja u ljubav vjerujem,ja sam opet zaljubljena...

Evo me dragi moji..kao što ste možda skužili svaka 2 dana pišem novi post jel jednostavno život mi je jako buran.
Ovako kao što i nsalov stoji opet sam zaljubljena..a mislim da ste to do sad vec mogli i zakljucit..preksinoc tj. 8.1. sam sjedila i gledala tv..i odjednom me obuzeo neki osjecaj..grozan..kao da mu se nešto dogodilo.."romanticnom".i nisam mogla izdržat da se ne javim..(iako sam kasnije mislila da sam ispala glupa)ali ipak sammu poslala sms i rekla sam da sam zabrinuta za njega i da me obuzeo grozan osjecaj..i on naravno nije mi odg na sms..
Jucer sam bila sva u kurcu..ovracala..i odem na kratko na net jel bi je bilo strašno dosadno i kao i uvijek do sad odem provjerit mail..kad ono mail od "romanticno"..ja jednostavno nisam mogla vjerovat i onako stala sam i duboko udaznila..jel sam ocekivala da ce mi reci kao ono ok sam ajd uživaj..tak me puko neki crnjak..i ja duboko udahnem i otovrim mail..koji glasi *ej male plave okice..ma živ sam i dobor sam..nemoj mi se puno brinut..ovih dana sam samo kod kuce navecer kad dođem spavat jel imam previše obaveza..jako mi fališ i jedva cekam da to vrijeme prođe pa da se opet cujemo svaki dan..velika pusa..*(bilo je još toga ,ali nije sad to važno)..tako me to oraspoložilo jer nije ono napisao onak da me odjebe..napisao je kao da mu je stalo..tako me to diglo neopisivo..i kad sam sve to procitala..onako sam stala i izdahnila...nisam mogla vjerovat da je to napisao..tako se dobar pokazao..nevjerovatno..baš kao da mu je stalo..a mogao je reci..de dobro sam ajd cujemo se..ali nije odvojio je vremena da mi napiše mail i to ne samo neki bezvezni mail nego mail koji me je baš oraspoložio..
Na znam zašto sam se glupo osjecala kad sam mu poslal sms da se brinem..imala sam osjecaj da se ponašam kao malo djete..ali onda sam pricala sa frendicom koja zna sve i koja je puno puta bila samnom kad sam pisala mail..i rekla mi je da sam glupa što to mislim jel sam mu i toj poruci dokazala da mislim na njega i da mi je na neki nacin stalo..i da se ne bedirat zbog toga jel bi to sigurno i ona napravila na mom mjestu..
Nisam mogla vjerovat da sam docekala taj mail..pa da je napisao samo 5 rijeci ja bi bila presretna a zamislite kako sam sad sretna..mislim da nema sretnije osobe od mene na svijetu..

Svima vama šaljem veliku pusu i zagrljaj..i ovako da se zna..svaka 2 dana pišem novi mail..i ne stigenm uvijek svima javit da imam novi p

Post je objavljen 10.01.2008. u 18:28 sati.