Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dnevnikmaste

Marketing

Naomi Campbell

Prvi parfem pod nazivom Naomi Campbell je kreirao Givaudan Roure. Top note su bergamot, cvijet narandže, breskva, kokos, mandarina… Spoj je ženstvene provokacije, senzualnosti i ponosa.



Naomi Campbell, jedan je od fenomenalnih supermodela s kraja '80 i početka '90 tih godina prošlog stoljeća. Rođena 22. svibnja 1970. god. u Strathamu u Engleskoj.

S 15 godina počela je raditi kao model, a vrlo brzo se pojavila na naslovnim stranicama prestižnih magazina, prvo na britanskom Elle. Bila je prvi tamnoputi model koji se pojavio na naslovnicama TIME magazina, te francuskog i britanskog VOGUA.

Nosila je revije poznatih dizajnera poput Ralph Lauren, Versace, Jazz, Francois Nars, Dolce & Gabbana i Dsquared…

Pored manekenske karijere bavila se i filmskom (Cool as Ice, Ready to Wear, Miami Rhapsody ,The Call, Karma, Confessions and Ho i mnogim drugim).




Nastupila je u brojenim spotovima velikih zvijezda poput Michael Jackson, Culture Club, Jay-Z, P.Diddy, The Notorious B.I.G, Macy Gray, Prince, a i sama se okušala u pjevanju.

Naomi Capmbell svoju svestranost dokazala i 1999. kada pokreće dizajnersku kuću pod nazivom Naomi Campbell koja se bavi kozmetičkim proizvodima – iako se to do sada uglavnom odnosilo na parfeme i prateće proizvode.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Već godinu kasnije lansirala je prvi parfem pod nazivom Naomi Campbell koji je kreirao Givaudan Roure. Top note su bergamot, cvijet narandže, breskva, kokos, mandarina… Spoj je ženstvene provokacije, senzualnosti i ponosa.

Naomagic je drugi parfem iz linije Naomi Campbell koji je nastao u suradnji sa Dorothée Piot iz Dragoco Fine Fragrances. Rezultat je miris pun iznenađenja, osvježavajući voćni miris, miris zelenog voća, ali i ljiljana.

2003 Mystery je kreirao francuski parfumijer Oliver Cresp. To je intrigantan miris na bazi orjentalnih tonova, narandža i bargamot, cvjetni, ali i slatki miris.

Zatim su lansirani Sunset i Paradise Passion.

Posljedni miris je Cat Deluxe At Night koji je zapravo nova verzija starog parfema Cut Deluxe iz 2001. godine čija je namijenjena za glamurozne noćne izlaske. Taj parfem je zapravo voćni koktel mirisa grožđica, ribizla, kruške i egzotičnog voća


Post je objavljen 10.01.2008. u 16:15 sati.