Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zaljubljena8

Marketing

BoŽaNsKo BiĆe Sa GrEšKoM


Kada je Bog napravio ženu, došao je do šestog dana stvaranja, radeći prekovremeno.
Jedan Anđeo je došao i upitao ga: "Zašto koristiš tako puno vremena na nju?". Bog odgovara: "Jesi li ti vidio sve specifikacije koje sam pripremio za nju? Ona mora znati prati, ali ne smije biti od plastike, imati više od 200 zglobova i svi moraju imati mogućnost za primjenu i usput treba svaka dijeta funkcionirati, i još mora imati krilo najmanje za četvero djece... Ali u isto vrijeme njen poljubac mora izliječiti od povrijeđenog koljena do slomljenog srca i sve će to raditi samo s dvije ruke."
Anđeo se začudi svim tim vještinama. "Samo s dvije ruke... Nemoguće! I ovo je samo standardni model?! To je puno posla za jedan dan... Sačekaj pa je sutra dovrši."
"Ne želim to", protestirao je Bog. "Tako sam blizu da završim ovo biće, što je meni srcu drago. Kad se razboli, sama se bori za ozdravljenje i može raditi 18 sati dnevno."
Anđeo se približi i dotakne ženu. "Bože kako si je napravio tako meku." "Jest, mekana je", kaže Bog, "ali napravio sam je da ima i snagu. Nećeš vjerovati što sve može učiniti i izdržati."
"Može li misliti?", upita Anđeo. Bog odgovara: "Ne samo da može misliti, nego može surađivati i dogovarati." Anđeo nešto vidi, što mu je privuklo pažnju i dotakne ženino lice. "Bože, izgleda da ovaj model ima jedan propust. Rekao sam ti da puno stvari stavljaš na nju." "Nije to nikakav propust... To je suza", ispravi ga Bog. "Za što je to?", upita Anđeo. I Bog kaže: "Suza je njen način da se izrazi, njena tuga, njena ljubav, njena samoća, njena bol i njen ponos."
Ovo je ostavilo jak dojam na Anđela: "Ti si genije, Bože. Na sve si mislio. Žena je sjajno biće!" "To je istina.
Žena ima snagu što joj se čovjek divi. One podnose teškoće, nose tugu, ali znaju i za sreću, ljubav i svoje mišljenje. One se smiju kad žele vrisnuti. Žene pjevaju kad žele plakati, plaču kad su sretne i smješkaju se kad su nervozne. Bore se za ono u što vjeruju. One su protiv nepravde. Ne prihvaćaju "ne" za odgovor, ako postoji drugo i bolje rješenje. Sve od sebe daju za svoju obitelj. Žena voli bez granice... One plaču kad im djeca nešto novo u životu dožive i raduju se dobroti svojih prijatelja. One se raduju kada čuju za rođenje ili vjenčanje. Srce im se slomi kada čuju za smrt drage osobe. One tuguju za izgubljenim voljenim osobama, ali su jake i kada više ne postoji nešto za što bi se borile. Žene znaju kako jedan poljubac i zagrljaj može zaliječiti slomljeno srce.
Ali ima jedna greška kod žene: ONA ZABORAVI KOLIKO VRIJEDI!
Image and video hosting by TinyPic
...zAljUbLJeNa MaLa...

Post je objavljen 11.01.2008. u 00:01 sati.