Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dotheskaa

Marketing

strpat ću vas sve u Rumunjsku ...

ajd idem ovim postom iskreno!

... neke su mi stvari jednostavno dopizdile. gade mi se, nepodnosim ih .. izbjegavam ih a neke ću izbjegavat! naglašavam ovo ĆU jer se odnosi na blisku budućnost. bljuva mi se od nekih stvari. doslovno je, pa vi serite koliko želite. neću imenovat stvari .. ni persone! potajno i utiho ću im se smijat i srat po njima. pa kud puklo da puklo ..

np- ...:::The Von Bondies- C'mon C'mon:::...


u zadnje vrime se zahvaljujem ljudima .. na raznim stvarima. hvala mami, hvala eli, hvala tini, hvala aidi i tei u kompletu, hvala mijenki. hvala ljudi! svako od vas će znat na čemu mu zahvaljujem ..
novost, friška novost ... lina je u splitu. pozdrav lini koja nikad ne komentira moj kul blog a uvik ga čita ... kratko i jasno, ne želim je vidit više. jebiga ... lina kurva si! suoči se s tim. hahahahahaha ... a nie sprd!
nova godina je počela u znaku gubitka ljudi .. svi nešto biže od mene. ima bit da se sortiraju po kvaliteti. oni 2. i 3. klase nestaju ..

Image Hosted by ImageShack.us


hajde, hajde .. znam se ja nosit s tim. pogotovo kad baka usred zime napravi voćnu tortu s breskvama. mljaaac! prijavljujem, eli mi je zgadila bonk. al nema veze, ostaje dobri stari zelenko ... ida prester je pobjedila u piramidi. jeeeeeei!!!! ona je pjevala: moj dečko je gej! ... ona je zakon. e pa ida, nie samo tvoj. svi dečki su gej. znam ja! baš sam danas bila na kavi (u kafiću kojeg neću imenovat da se nebi svi nakotili u njega!) i promatrala jednog femme dečka .. samo što mu na čelu nie pisalo gej. znam da nisam niko i ništa da osuđujem, al gej nije okej. oni su istospolni, nisu mi privlačni. bljee ... shvatila sam da više puta ispadne da ja imam (oprostite mi molim vas na izrazima!) muda, pišu, penis ili svima napoznatije, kurac. baš sam muško! .. ko se želi provozat u momeN mercedesu?! :D:D

pretvorit ću ovaj blog u feminističko leglo... oke, neću! nisam frustrirana, samo volim srat. jer kao znate, donijela sam neke odluke poslje godine nove. neke su već realizirane. jes jes ... ako vam djeca budu zločesta pošaljite ih kod father tucker-a .. ooo kako će dobri bit. da samo znate! yes rofl
ja bi tila lisice, znate one kinki, čupave, crvene lisice iz fanki fiša?! e pa želim ih .. hoću ih. budem ih kupila da mogu radit kinki stvari .. čč

sada jedna personalna poruka koju ostali čitatelji mogu zanemarit:
jednoj osobi koja je udaljena otprilike 60 kilometara preporučujem da smiri doživljaje i odjebe u skokovima i da po mogućnosti izbriše moj broj ... hvala!

neda mi se više pizdit .. pozdravljem vas .. zbogom! wave

Post je objavljen 09.01.2008. u 23:48 sati.