Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cryingplanet

Marketing

LOCKHEED X-22A



Antigravitacijski borbeni disk


Informacija koja je zainteresirala javnost govori da je Lockheed “na crno” radio na letjelici diskolikog oblika. Ne samo da letjelica koristi antigravitaciju, već se vjeruje da je opremljena visoko naprednim oružjem koje ispaljuje svjetlosne zrake. Lockheed ima patent nad putničkom diskolikom letjelicom, tako da nije nerazumno smatrati da su također (uspješno) istražili mogućnost kreiranja letjelice kao vojne platforme.

Colonel Steve Wilson, USAF (pokojni) je tvrdio da su “crni” Američki astronauti trenirani u tajnoj aerospace akademiji i kasnije bi djelovali van Beale i Vandenberg Air Force bazama u Kaliforniji.

Iz tih baza, ti vojni astronauti su redovito letjeli u svemir. Jedna od svemirskih letjelica koje su koristili, izvještava Colonel Wilson, je X-22A, Lockheed-ova antigravitacijska diskolika letjelica s dva čovjeka.

Dokaz postojanja X-22A je prvi put došao na svjetlo dana tijekom operacije Desert Storm kada su Američki vojnici (kao i Irački vojnici) svjedočili pojavi diskolike letjelice kako kruži nedaleko US vojnika. Svjedoci su također tvrdili da su vidjeli kako ta letjelica ispaljuje snažan snop svjetla koji izbriše svaki trag predmeta koji se nalazio na određenom mjestu i ostavi kružni trag paljevine na tlu, kao da pougljeni taj dio tla.

Vojnici Desert Storm kažu: “U prvih par dana sve video snimke i video kamere, većinom G.I., su zapljenjene tako da neće zabilježiti niti jedan osjetljiviji material.”

Dr. Boylan tvrdi:

“Spomenuta diskolika letjelica je antigravitacijska letjelica koja služi kao zračno oružje, moguće da je Lockheed X-22A, prava DarkStar. Dalje, izgleda da je pravi DarkStar disk opremljen s najnovijim Neutral Particle Beam oružjem, koje razbija metu na molekularnoj razini. Izvanzemaljske letjelice ne spaljuju ljude, tako da ovaj izvještaj nema veze s izvanzemaljcima.

Rečeno je, da su Amerikanci znali što vojska danas ima u svom arsenalu, ne bi vjerovali i smatrali bi da netko fantazira o Star Warsu.”

Dr. Boylan dalje kaže:

“Kažeš da se Lockheed X-22A antigravitacijski borbeni disk kreće brzo, da je opremljen Neutral Particle Beam oružjem koje usmjerava energiju i nevidljiv je na radaru, korišten u svjetskim vojnim operacijama iz novog U.S. Space Warfare stožera koji se nalazi u zemlji ispod 13,528' King's Peak u High Uintas Primitive (Wilderness) Area, Wasatch Mountains, 80 milja istično od Salt Lake City?”

NSA dopisnik:

“Yeah, man!”



Post je objavljen 09.01.2008. u 23:06 sati.