Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdesamobor

Marketing

A što dalje vidjet ću...

I eto, prođe godina, počela je nova, a da se nismo ni okrenuli!
Šta smo radili, gdje bili, koliko smo sretni s radom u društvu i slično uskoro ćemo na skupštinama prezentirati, uz nekakav prigodan domjenak!

E sad, što bi time htio reći?!

Pošto je ovo jedan od načina objave informacija i sličnoga, tako ću pokušati na neki način djelovati na ljude, vatrogasce, koji obilaze i posjećuju vatrogasne skupštine, a prilikom povratka s istih zastaju na kojekakvim mjestima u potrazi za dodatnom zabavom ili isticanjem onoga što se svakako nesmijemo sramiti, a to je da smo vatrogasci!

I sam sam se mnogo puta našao u nekom od lokala (ne samo na mom području, Samoborskom, već i mnogo širem) gdje sam vidio, vatrogasce, sa službenim vozilom, u uniformi i s kapom na glavi kako se zabavljaju (što nikako ne mislim da je loše) ali smatram kako treba paziti na ponašanje, i na to dali u tom trenu kaljamo tu uniformu koju nosimo!

Svi koji se bore oko blogova, net stranica i koji žive i vole vatrogastvo, neka pokušaju djelovati na ostale, neka se presvuku kada "se ide dalje", obuku jaknu a kapu zaborave u vozilu, odnosno neka se uniforma dostojno sakrije ako se mi na neki način, dostojno ne ponašamo!




Post je objavljen 09.01.2008. u 22:17 sati.