Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ooopsididitagain

Marketing

Sljedeci ulomak preuzet je iz knjige "Kako hodati u štiklama" od Camille Morton.Naletila sam na njega dok sam listala knjigu i ucini mi se zanimljivim pa eto da ga podjelim s vama..to su vam u biti odjebi na ljepi nacin..XD

KAKO ODBITI NEZELJENE UDVARACE

Kad si mlada i zgodna i kad imas magnetski privlacnu osobnost,normalno je imati i mnogo nezeljenih udvaraca.Bizarno,ali istinito,sto manje pozornosti nekomu posvecujes,to je on uporniji.
MORA doci do kratkog,jasnog i odlucnog odbijanja,bolje prije nego poslje.Postupaj s drugima onako kako zelis da oni postupaju s tobom.Nikad nemoj ni s kim izlaziti iz sazaljenja.
Koliko god bilo privlacno ostaviti sve opcije otvorenima,nemoj davati lazne nade i nemoj nikoga izazivati.Koliko god to bilo tesko,moras biti iskrena.Nema lijepog nacina odbijanja.
"Budimo samo prijatelji",ili "nase mi je prijateljstvo previse dragocijeno da bih s tobom bila u vezi" kukavicki su,nedopustivi i,iskreno,uvredljivi odgovori.Osim ako zbilja ne mislis tako,a onda moras biti okrutna da bi bila dobra.
Uvijek odbij nekoga u razgovoru licem u lice,a ako postoji mogucnost da tip postane histerican i nerazuma,obavi to telefonski.Razgovarajte o tome.
Ostaviti nekoga putem SMS-a ili elektronicke poste zbilja je jadno.
Vivienne Westwood voli izravan pristup.Bella Freud bila je svjedokom njezina nogiranja sa stilom.U jednom klubu je muskarac,koji ju je svuda pratio i bio naporan,napokon prisao,a Vivienne je podigla ruke u zrak i napravila njima krug oko sebe.Kad ju je upitao sto radi,odgovorila mu je:"Ubijam te".Pa ti pokusaj to nadmasiti.
Zapamti: od doba Jane Austen,do Kad je Harry sreo Sally,cinjenica da muskarci i zene ne mogu biti "samo prijatelji" vise je nego dovoljno puta potkrijepljena.

Znaci,tako vam se to radi kad bas ocete bit pristojni i ic "po bontonu".
No muskarci danas nisu vise sto su nekad bili..Zahvaljujuci suvremenom svijetu princevi na bijelom konju,gospoda sa sesirom i bijelom kravatom u smokingu koji su spremni da te obore s nogu prilicno su istrijebljena vrsta.Stoga smo se i mi cure morale prilagodit pa smo od plahih ljepotica u korzetima i haljinama od grla do poda dosle do...pa..manje zatvorenih ljepotica.
Danas ima dosta deckiju koji ne prihvacaju ne za odgovor,a pogotovo na ljep nacin.Zato su i te manire pristojnog odbijanja pa..ajmo rec proslost.Bar u mom svijetu,a i u svijetu vecine ljudi koje znam.Iako tada cure uvijek ispadaju hladne,bezosjecajne kuje al jebiga..girl's gotta do what a girl's gotta do.
Nadam se da je to situacija samo u ovom razdoblju kada su decki samo ko mali napaljeni psi koji bi pojebali sve sto hoda,a mi cure bi trebale to trpit,skupa sa onim njihovim glupim uletima tipa:"Vodokotlic u zenskom wc-u je pokvaren.Oces sa mnom u muski?".OK neke cure to mozda i trpe i pristojno i ljepo odbijaju decke,ali ni ja ni moje frendice nismo bas ta vrsta.Evo znam,opet zvuci bahato i umisljeno,ali tako je.
Ono sto sam htjela rec je da ako te neko gnjavi bez prestanka nemoj radit krug rukama da bi on shvatio poruku nego ga ljepo,jasno i glasno,posalji od kud je i doso.


Post je objavljen 09.01.2008. u 16:30 sati.