Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sveuziminovo

Marketing

SDP-ove OLOVKE NA RASPRODAJI!!!

U riječkom Getrou na policama školskog pribora prodaje se paket TOZ-ovih olovaka s logom IDS-a i SDP-a i sloganom 'Ti odlučuješ'. Ranije su se dijelile, a sada stoje 20 kuna.

SDP-ove OLOVKE

Novinari Primorskog radija i portala R-1 otkrili su i kupili u Getrou paket od 72 komada grafitnih olovaka tvornice TOZ. U njemu je pet vrsta olovaka, od kojih su dvije promotivni materijal korišten u nedavnoj predizbornoj kampanji, piše portal R-1.
Ante Tičić, dopredsjednik Udruge dalmatinski potrošač, rekao je da treba obavijestiti Državni inspektorat, jer je riječ o protuzakonitoj radnji. Upozorava kako se dvaput prodaje ista stvar. Olovke su najprije platile političke stranke, a onda građani kojima su olovke ponuđene na prodaju.
U TOZ-u tvrde da je prodaja materijala s logotipom i inače njihova praksa! Tako se rješavaju robe koja ostane od narudžbe. Vinko Vulić iz Odjela prodaje za portal R-1 je rekao da ne zna da je to protuzakonito. "Nas nitko na to nije upozorio", rekao je Vulić.
U Getrou kažu da ih dobavljač nije informirao o sadržaju kutija s olovkama te da nisu znali da je riječ o propagandnom materijalu. Nakon što su ih novinari obavijestili da se na policama po cijeni od 20,49 kuna prodaju olovke s SDP-ovim i IDS-ovim logom, odmah su ih povukli iz prodaje.
Prema aktualnom zakonu, prodavanje promotivnog materijala zakonom je zabranjeno – proizvodi s logotipom ne smiju naplaćivati.

......zanima me i vaše mišljenje na ovu temu pa mi pošeljite e-mail na adresu:

- - - sveuziminovo@net.hr - - -


Post je objavljen 09.01.2008. u 13:36 sati.