Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hilaryduff25

Marketing

Hilary&Haylie

Hilary i Haylie Duff, već je nekoliko godina u središtu pozornosti medija, no mlađa Hilary, koja je tek nakon 22-godišnje Haylie ušla u svijet showbiza, daleko je poznatiji predstavnik obitelji Duff.


Haylie i Hilary Duff su najbolje prijateljice... bar tako kažu.

'Haylie je prva počela uzimati satove glume. Tad sam mislila da je to bezveze', smije se danas 19-godišnja Hilary koja iza sebe ima bezbrojne uloge u teen filmovima, popularnoj TV seriji 'Lizzie Maguire', a njezin glazbeni debi 'Metamorphosis' zasjeo je čak na drugo mjesto Billboarda, ostavivši iza sebe puno poznatije i uspješnije izvođače. Hilary, koja je krajem prošle godine prekinula vezu s frontmenom pop punk benda Good Charlotte Joelom Maddenom (novim dečkom i budućim ocem djeteta Nicole Richie), nije stala samo na glazbenoj i glumačkoj karijeri, već je pokrenula i modnu liniju 'Stuff by Duff' koja je samo u prvoj godini poslovanja ostvarila zaradu od čak pet milijuna dolara.

Hilary u intervjuima ne štedi riječi hvale za Haylie, za koju kaže da je njezin uzor i kako je samo pitanje dana kad će se i ona proslaviti. Haylie je dosad glumila u nekoliko TV serija (Chicago Hope, Boston Public, Third Watch), filmu 'Napoleon Dynamite', a zajedno sa sestrom igrala je i u filmu 'Material Girls'.


Post je objavljen 09.01.2008. u 12:26 sati.