Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hilaryduff25

Marketing

Sve o Hilary Duff

HILARY DUFF je prešla dugačak put od slatke Lizzie McGuire. I dalje pjeva i glumi , a ovaj put priča o svom novom albumu "Dignty", kao i o srećama i nesrećama koje su joj se izdogađale u posljednjih nekoliko god.

PITANJE: Dio si tzv."Young Hollywood" ekipe,iz koje većine često dospijeva u trač rubrike , a ti izbjegavaš skandale.
HILARY:Ja nisam skandalozan tip djevojke. Ponižavajuće je to što neki ljudi rade samo da samo da bi im se slika pojavila u novinama. Ja sam zadovoljna sobom i onim što sam postigla . Radije ću biti dosadna , nego da mrtva pijana posrćem i padam u nekom noćnom klubu,
PITANJE:Ima li veze promjena glazbenog tila na tvom novom albumu s prekidom s Joelom Maddenom?
HILARY:Prošla god. je za mene bila prijelomna.Mnogo toga lijepog i ružnog mi se dogodilo!
PITANJE:Šta misliš o Joelu iz ove perspektive?
HILARYBila sam sretna dok smo bili zajedno.To su za mene vrlo važne godine, godine sazrijevanja.On je bio moja prva ljubav i naravno da ću uvijek imati lijepa sjećanja na njega.Ali, od nešeg prekida , ja sam se užasno promjenila, postala sam druga osoba!
PITANJE:kako si se osjećala kad ste prekinuli?
Hilary: Osjećala sam se izdanom...kao da nije imao ni najmanje poštovanja prema meni. Sve ono što je radio nakon našeg prekida me šokirali! Kao da to nije bio on, već netko drugi. Sve je bilo tako netipično za nj.Sve je ono što je mrzio dok smo bili zajdno, odjednom je počeo voljeti.Zapitala sam se jesam li ja njega uopće poznavala.
PITANJE:Kako si se osjećalakad si saznala da se zabavlja s Nicole Richie?
HILARY: S obzirom na vrijeme koje smo proveli zajedno,zaista sam se osjećala jadno. Jednostavno se nisam htjela pomiriti sa situacijom. Netko nakon takvog poraza nastavi dalje,a netko nije u stanju , ali prikriva!
PITANJE: Kako reagiraš na vijest da će Joel uskoro postati suprug&otac?
HILARY:Sretna sam zbog njega i želim mu puno sreće i sve najljepše.Isto želim i sebi. Mislim da čovjek ne može imati samo jednu veliku ljubav u životu.Nadam se da ću ja bar još jednom doživjeti takvu ljubav i udati se.Voljela bih imati muža i dvoje djece, i već mogu sebe zamisliti kako im pravim pite i razne poslastice.Ja sam teški romantik i nemam ništa protiv da budem domaćica!Očigledno je da su žene u mnogočemu različite u odnosu na muškarce. Ali svima nam je zajedničko da tragamo za pravom ljubavlju!
PITANJE:Već si neko vrijeme u vezi s hokejašem zvijezdom Mikeom Comreyem.Znači li to da si pronašla tu drugu veliku ljubav?
HILARY: To će vrijeme pokazati. Znam samo da sam užasno sretna i ispunjena.
PITANJE. Otkrij nam, kakva je Hill kada je zaljubljena?
HILARY: Vrlo oprezna, jer se bojim da ne budem povrijeđena.Ako je osobi u koju sam zaljubljena zaista stalo do mene,onda se opustim i prepustim, i dobro zabavljam, što je najbitnije, prije svega!
PITANJE: Koristiš li nekada svoj šarm da bi postigla cilj?
HILARY: Ne mogu reći da sam sklona flertu, ali sam žensko. A svakoj ženi je to valjda urođeno. Volim treptati i glumiti da nemam pojma o životu pred nekim frajrom, jer znam da padaju na takve stvari. :)
>


Post je objavljen 09.01.2008. u 12:23 sati.