Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/znaksmrti

Marketing

PONOVNO ME PUŠTAŠ DA UMIREM OVAKO

Opet bez razloga,ali opet sa tvrdnjom da sam ja kriva Ne,nisi u pravu,ne boli nas podjednako. Ja ipak ovo breme nosim sve dok sam živa Opet me razbijaš kao stijene što kida more, već slomljenu me lomiš kao da ću ovaj put plakati neštojaće! Ne,zar ne vidiš...Ne može biti gore... Ovako kako me ti voliš,boli me najjaće. Kao da ima smisla,tražiš neke razloge kojih nema I kada pomislim da sam bolja,ti uništiš mi i to. Što više ti pružam,manje vrijedim svakog trena, sve što ti ja još više dajem,samo je ništavilo! Ti ćeš tražiti od mene da za oprost klečeći molim, a ja kao trebam ponovno baciti se pred tebe. Nije,nije dovoljno to što te toliko volim, nije dovoljno to što me lomiš,što ubijam sebe. Koliko god da dajem,uvijek će postojati više. I kad ti dam sve,to neće biti dovoljno što sam dala. I da plaćem zauvije,ti ćeš poželjeti kiše i to što te volim više od života, reći ćeš da te voljeti nisam znala. Ti tražiš cijele priće,a ja preklinjem za jednu rijeć, samo da kažeš „PUSTI...“ i da ponos ne bude jaći. Ti poželi sve rijeke i ja ću sve mostove prijeći. Reci mi što?Što je to što tebi znači? Jer,gubim granicu između mogučih i nemogučih stvari, ne osjećam više što mogu napravit da ovo smirim! Svaka moja nova pobjeda tko brzo stari, ti se okreneš na kratko,a ja s tim zauvijek živim. Što više činim sve,ti sve manje to shvačaš. Što te više čuvam,tebi će to sve manje vrijediti... Sve što ti dam kao prazan tanjur vraćaš. Bojim se da ću jednog dana za tebe potpuno izblijediti!


Ovu pjesmu je napisala jedna moja dobra frendica(koja je ljuta na mene-za sad) i zato pišem ovaj post za nju.Želim reći da ima prijatelje koji će biti uz nju,al ona mora reći da treba pomoć.
Ja nažalost ne mogu ćitati misli,a nemam baš ni višak slobodnog vremena,ali pravi prijatelj će uvijek pomoći i znati tražiti pomoć.
Također koliko god mi imali kompleksa i smatrali se najgroznijim ljudima na planeti,svaka osoba ima nešto posebno u sebi što joj nitko drugi ne može uzeti.Samo treba imati malo snage i vjerovati u sebe i onda ti nitko ne može nauditi,dok god smo okruženi ljudima koji nas vole i nebi se trebali udaljavati od toga,jer kad te svi ostave ostat će ti oni na koje si najmanje mislio,a koji su te najviše voljeli...............

"""Inspired by true friends"""
I love ya.........everyone...........


Image Hosted by ImageShack.us
By rezorable_kiss



Post je objavljen 08.01.2008. u 23:46 sati.