Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dukanovicka1c

Marketing

...Nova godina...

.. hehe.. evo i ja se upristojila napisat novi post.. za početak da vam odmah čestitam novu godinu.. i sve te priče.. da ne bi bilo da nisam ni to napisala.. ma ugl...
2007 je bila, bar meni, najbolja godina u mom životu.. al stvarno.. ne pamtim bolju.. neću sad nabrajat događaje jer ih se ni ja bas ne sjecam.. al glavno da su meni vazni i da po njima pamtim novu godinu.. bilo je i dobrih i loših stvari.. jedna od loših je da sam se skoro posvađala jako sa mojom najboljom frendicom na svijetu, s mojom štefanijom.. neću sad govorit razlog.. to ja i ona znamo.. ali opet.. necu rec da mi je drago sto je doslo do toga... ali nakon toga smo nas dvije postale još bolje frendice.. to je nekako učvrstilo naše prijateljstvo.. i nadam se da se nikada neće prekinuti... sretan..
jedna od boljih događaja u 2007 godini koji se dogodio odmah početkom prošle godine.. mislim da je ovih dana točno godinu dana od kako postoji moj najdraži klub za koji treniram od prvog dana.. ŽNK Mladost Ždralovi.. molila sam staroga godinama da gore osnuju ženski nogometni klub.. i eto prošle godine moje su se molitve uslišile i već godinu dana ja treniram po meni najbolji sport na svijetu.. smijeh.. na nogometu sam upoznala puno super cura.. jedna od njih je i moja tonkica.. smijeh yes.. koja mi je danas jedna od najboljih frendica.. stvarno legenda od cure..
hehe.. nogometom sam zarazila i pepšu, pepu i lelu.. hehe.. nagovorila sam ih nekako da dodu trenirat za ždralove.. dosle su naravno.. s tim da sad neke cure malo slabije dolaze na treninge al khm necemo o tome.. nono..
i eto dosla i ta nova 2008. godina.. zasad je dobra.. al necemo pricat nista da ne ureknemo. belj.. smijeh

2007 cu pamtit naravno po tome sto sam krenula u srednju.. uspjela sam nekak upisat ekonomsku i upast u razred sa nekim stvarno super ljudima.. (pepša, nela, tina, lora, bekavka i bekavac, šantić, mato, sabolić, itd...) upoznala sam legendu od covjeka.. mog prijatelja ozrena al tu je u blog svjetu poznat kao mole.. sretan.. postao mi je bolji frend nego neki iz osnovne.. :) ma sta da vam kazem.. legenda.. polugodište sam uspijela proć sa vrlo dobrim.. hehe.. nijedna manja ocjena od 3.. fino.. yes
al ugl.. da se ovo ne bi pretvorilo u kilometarski post.. ja tu prestajem.. do idućeg puta pozdraav.. smijeh mahpjeva

Post je objavljen 08.01.2008. u 14:20 sati.