Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/somewhere69

Marketing

...čudnovate zgode šegrta hlapića

...i njegove prijateljice s povlasticama :D

ljudi moji, 2 i po mjeseca se nismo čuli - Sve najbolje Vam želim u Novoj godini! Puno sreće, zdravlja i ljubavi...

prvi post u novoj i opet mario mora pisati ma daj nina stvarno si,a još ti i šaljem slike s maturalca. Ajd prvo da pohvalim svoju bjondu http://3bebacha.blog.hr/ ;potrudila se i napisala post o meni, se naj! A postajem popularan (čitaj umišljen) u zadnje vrijeme, svi me nešto spominju i tako... Uglavno ja i nina smo napokon sretni u isto vrijeme, tj. ja već malo duže od 6 mjeseci (moram se hvaliti, imam i s čim), a je**** bit će da sam zaljubljen, u najbolju curu na svijetu (kad me već moja bjonda nije nahvalila o tome moram sam), meni je super, njoj je super, volimo se, pazimo se, maz.... neću u detalje!
Tako je znači od 10 mjeseca bilo svega, suza, boli, smjeha, sreće, plača... Završila nogometna polusezona, prošla 2007., HDZ pobjedio na izborima, mario se upisao u autoškolu (prošao teoriju i prvu pomoć iz prve - evo opet izgleda ko da se hvalim - još me samo vožnja čeka).
Kod mene je radno, mora se spavati u ovo zimsko doma, tu i tamo se eventualno probudim da nazovem curu...ili u najgorem slučaju me nina probudi u 4 u jutro...ili mi se ne spava pa pišem post u 3 ujutro... i to je otprilike to od mene. Budite mi ljepi, zdravi, pametni (prisjetite ninu kakva je to emisija bila briljantin - mislim čak da još postoji al nije to to više)


a sad - - - for my next trick i would nead a girl from audience and a condom

(budimo ozbiljni - prisjetite se reklame za nicorette flastere - vrlo je važno)


...a nina... a joj!
nina je prošla kroz svašta, ali bitno da je sad sretna, da je više ne muče stari problem, da je dobro krenula u 2008. i da je i dalje moja prijateljica s povlasticama, i da je izgubila tree hill pa mario opet mora skidati polainterneta i pržiti 2 dvd-a (skrenuh s teme)
A neću puno o njoj, tako ju možda natjeram da napiše post... nina? zemlja zove ninu! HJUSTON VI HAV A PROBLEM! nina je opet zaspala, pa 3 ujutro je ženo, budi se!
Ajd ajd napisat će vam ona post sljedeći tjedan... možda bi vam mogli ubaciti nešto poput. "kako izgleda izaći van s nama" ili "kako se kod nine jede milka čokolada"
uglavnom očekuje vas zanimljiv sadržaj, jer samo kod nas imate sve od umjetnog srca do plišanih igračaka i sve u pola cjene (nismo jeftini ko kinezi al isplati se - za više komentara dobivate bolje priče)


ajd djeco budite mi pozdravljeni, ja idem u krpe zagrlit jastuk i probudit si dragu, ili obrnuto? (neznam više - spava mi se)


P.S. - nina ima šiške
P.S.2 - nina, ne pitaj zašto nema smajlića, jednostavno mi se neda to stavljat jer ja znam baratat riječima :p pusa nina!

Post je objavljen 08.01.2008. u 03:10 sati.