Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/znaksmrti

Marketing

Drugaćija............

no:Evo mene opet.......Više mi ide sve na živce.......Tak mi je dosadno...Nikud ne smijem ići bang,a jebiga sama sam si kriva.Ali zato imam novi jako ludi friz.Ošišala sam skroz onu svoju prelijepu dugu kosu.Jedino su mi ostale šiške i jedan pramen koji ide po sredini glave u mali repić.Pofarbala sam se,naravno u crno....Tako da je friz skroz efektan.......Nitko se nemože naćudit,ćak ni ja.rolleyes.................

Danas su mi neke skroz ćudne misli prolazile glavom.Starci su mi rekli da sam se ponovno rodila na Staru godin(prijašnji post proćitajte) i polako sam poćela vjerovat da je to stvarno moguće.Jer tako bliska smrt može rezultirati s mnogo stvari.
Poćela sam se totalno ćudno ponašat,ali i osjećat.Neki moji postupci nemaju smisla.Npr. kuda god da prođem imam osjećaj kao da nema zraka i ja moram otvorit prozor,ali MORAM...........ili danas cijeli dan kajlam starog,a kako to kod nas dvoje ide to traje cijeli dan(isti geni-ni jedan neće popusti).
I onak stalno se prisjećam nekih događaja,izjava/rečenica.....Kao grom iz vedra neba........

Tako sam ćudna zadnjih dana...Stalno pijem mlijeko,a nemam blage zašt.
A jebiga,život je ćudan.

Sad u subotu je bio Mansonov 39. rođendan,a ja zaboravila.Pa naravno kad ne znam ni koji je danas datum....Sva sam pogubljena..................Nadam se da će se ona stara JA uskoro vratiti jer sad je duboko potisnuta u meni i jako mi fali.Ali nikako dalje....Prošlost je prejaka.

Ma neću više ništa dalje pisat sva sam sjebana.......ugl..........pozzzzzzzz



"The Story Of Life Is Quicker Then The Wink Of An Eye. The Story Of Love Is Hello Goodbye Untill We Meet Again".

Post je objavljen 08.01.2008. u 00:01 sati.