Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/euklid

Marketing

Neće on meni u naslov, ni slučajno!

Nema šanse da bih ikad više na blogu prostačio. Svi pitaju jel se jako ljutim, svi se čude, pomalo žalostivo gledaju na me ... Nema ni govora o tome da ikad više prevalim psovku preko tastature. (Iako, zaslužili su, zar ne :))!?)
Evo vam i dokaza: ovo je post o Tončiju Vrdoljaku, a pogledajte moj uzorni rječnik i ponašanje kako slijedi.
Sve je počelo skoro bez veze, s onim luzerom Vlašićem, Blankinim ocem, koji se jako uvrijedio jer nije izabran za sportskog trenera godine u Hrvata. Pa gledajte, šjor Joško: imate natječaj za pjesmu Eurovizije, za ples sa zvijezdama, za pobjedu u liga-ljiga izboru na stojedinici, imate čak i za nogometaša godine. Netko pobijedi, netko ne, ali to vam je smisao svih takvih natječaja. Možda je loše kad ne pobijedite ako se iza kulisa krije i neka novčana nagrada ili orden koji će vam dodijeliti prezidente, ali opet, netko bira, netko je izabran, i što sad?!
Ne bi to ni bilo vrijedno spomena da se ne šuška kako je Vlašićev mentor u verbalnim i pisanim prigovorima legendarni sportaš, moralna grdosija, i uopće vertikala našeg svekolikog života, Antun Vrdoljak. Jer Vrdoljak daje pravo Vlašiću s obzirom da izbor Ratka Rudića za trenera godine predstavlja škandal koji svaki pošteni građanin RH mora s prezirom odbiti. Ta, nije li Rudić živio u Beogradu i sve najgore?
Meni je zbilja svejedno hoće li trenerom godine biti proglašen Rudić, Vlašić, ili ČokoLino Červar. Ili Nikola Pilić. (To bi bio dobar štos da proglasimo Pilića koji je danas naš coach, a sutra srbijanski. Pa da mu uručimo priznanje kad Srbija bude igrala sljedeći Davis cup meč. Ali to nećemo). Uglavnom, svejedno mi je.
Jedino mi nije svejedno kad se Vrdoljak miješa u išta jer taj čovjek je zločest. Nije li Vrdoljak imao prste u nenastupanju Miloša Miloševića na Olimpijskim igrama u Barceloni? Itekako je.
Nije li Vrdoljak prebrojavao krvna zrnca čak i Dražena Budiše? Pa je trijumfalno zaključio kako se u nekoj krivoj Budišinoj babi krije ključ njegovog nerazumijevanja svevišnjeg. Nije li Vrdoljak svojedobno i Milku Babović prozvao zbog krivih genetskih parametara. Tko s te strane proziva našu Milku, taj ne zaslužuje čak niti naš prezir. Jel bi već bilo vrijeme da taj Vrdoljak nestane iz našeg javnog života? Ja se zalažem za to.



Post je objavljen 07.01.2008. u 20:41 sati.