Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dotheskaa

Marketing

vatrena lisičica ... firefox

tajm for nju post .. ništa od report-a s nove godine, bilo je to davno ... bilo je odlično. sve je drugo sporedno ... :)

obavještavam da će ovaj blog uznapredovat. ivani je jako dobre volje, dogodile su se neke promjene u njenom životu. nastavljamo bez opterećenja .. kojeg je kroz protekli misec dana bilo. cure su mi zaželile dobrodošlicu u klub. e pa hvala vam, lijepo je bit neovisan, smiren, dobro raspoložen i dio vas ..
promjene koje su radikalne neće se odrazit na blog. arhiva ostaje, lijepo se prisjetit prošlosti za koju znaš da kad je otvoriš da te neće zabolit. pa zašto bi?!
nisam pizda niti derište a ni ne sramim se ničega jer nisam ja ta koja propadam i gubim!

4. misec ... zagreb .. gogol bordello .. koncert .. ela i ja!!!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us


np- ...:::Gogol Bordello- Dogs were barking:::...


sutra si idem kupit jedne uberkul odl skul patičice ... veri hepi zbog toga! evo javila mi se eluzija sa snijega .. želim joj dobar provod i nadam se da ća mi donit ono šta sam joj rekla. wink
znate šta ... idem gledat tv .. dopizdilo mi za kompom. ujutro s aidinicom, teo i mijenkom idem na kofi i u potragu za aidinim čizmama a popodne po patičice i onda s elenorom sunašcem mojim, tinom i anđelom vani .. it vil bi krejzi, trast mi! naughty

pozdravljam! zbogom ... :D






Post je objavljen 07.01.2008. u 19:52 sati.