Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cristy

Marketing

Nestat će sjaj? Samo si misli..

Prošle godine na blogu sam se prisjetila svih ljudi koji su obilježili moj životu u 2006.g. Ovaj put ponovno ću to napraviti..
Od događaja bi željela istaknuti izlet u Gardaland sa svojim razredom, nezaboravno ljetovanje s Jacom i Sinijem (tu su bili još i Ivan, Marko, Jan, Didac, Raquel, Eddy, Elena, Ivana, Danijel, Miro, Mihaela i Pszemek), Ne smijem zaboraviti ni more sa Nelicom, nastup sa Žakom, slikanje sa Tarikom, Jacino vjenčanje, paragleiding, Hladno Pivo, nekoliko cool feštica koje su mi ostale u prekrasnom sjećanju (Matejin i Andrejin rođendan posebno…), onda posjet Mateji i Suzani, susrete sa starim frendovima i duuuuuuge razgovore sa Teom i Lelom. :)

Pa.. Kad već spominjem Teu i Lelu.. Cure, vama se posebno želim zahvaliti. Vi ste te koje trpite sve moje ispade, vi ste te koje znate kad nekaj ne valja, vi ste te s kojima mogu sjediti cijeli dan, ne progovoriti ni riječi, a nakon toga se osjećati ko da sam upravo vodila najbolji razgovor u životu. Hvala vam.

Nela. Ti bi isto mogla biti uvrštena u ovo gore, ali ja znam da ti želiš nekaj posebno :) ..pa evo. Ti si moj čuvar. Moj bodigard. HEHE. Spuštaš me na zemlju kada previše maštam- vraćaš me u stvarnost. Paziš da ne budem povrijeđena. Razmišljaš realno kad ja nisam u stanju. Kaj se prijateljstva tiče, imaš visoke standarde. Točno znaš kaj očekuješ od prijatelja.. Zapamti, nemoj zaboravljati te standarde samo da bi neke osobe i dalje mogle prolaziti pod tvoje prijatelje… One će se potruditi da zavrijede tvoje prijateljstvo..ako ga stvarno žele.. ;)

Mateja.. Hvala ti kaj me voliš i kaj mi još uvijek vjeruješ..

Ti si tu
Uvijek
Da se izgubimo u Zagrebu
I da sjedimo na kiši
I pijemo neko vino-fuj
I da padnemo u nesvijest (yet to come)

Ti si moja prijateljica
Hvala ti

Johnny :):):) Mislila sam da bude ovo najjednostavnije, ali..najduže sam razmišljala. Sjetila sam se savršene usporedbe: Da mi neko ponudi mogućnost snimanja dueta sa Robbie Williamsom ako prestanem pričati s tobom, rekla bi im: ''Fak of glupani jedni, zemite si Williamsa, nedam vam Johnnyja.'' :) Tak otprilike.. Nemoj nikad zaboraviti svoj ''Nemaš problema'' i svoj ''NOT'' i NEMOJ zaboraviti da me nesmeš gledati kad imam solo dionicu, jer bi se Ana mogla ozbiljno naljutiti dok ja prasnem u smijeh. :) I da.. računam na onaj dogovor o besciljnoj vožnji.. :)

Želim još reći hvala Ani, koja je moj uzor.. Osoba puna energije, strpljenja, sa jasno određenim ciljevima u životu.. Fakat ti se divim Anchy.. Dalje, Mario..mislim da ti nikad nisam rekla hvala za pjesmu :) Hvala mom bratu, koji je uvijek tu za mene..i naravno, njegovim frendovima koji su predivni (Tihomir i Darko). Hvala Suzani koja je tu za mene.. u školi.. stalno.. Kiki, koja me sluša prek telefona.. Bernardici koja ima povjerenja u mene i koja mi priča sve.. :)

Moram reći hvala i osobi koja ovo ne čita.. Osobi koju sam upoznala na moru, osobi koja me užasno podsjećala na nekog tko je meni jako bitan. Svojom originalnošću, stavovima, buntovnošću i neprilagođavanju nekim društvenim normama obarala me s nogu i zauvijek će imati mjesto u mom sjećanju.





I namjerno ostavljeno prazno mjesto za nekoga.

Sretno svima u novoj 2008.godini..


Post je objavljen 07.01.2008. u 13:59 sati.