Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svejemojetvoje

Marketing

i'll just pretend to hug you until you get here...

...nekad mu toliko toga želim reći,izraziti sve što osjećam...ali nemoguće je to sa onom ne tako običnom rečenicom volim te...
ponekad dati iznenađujući znak pažnje,sitnicu,koja kasnije u srcu znači puno...
muškoj strani lako je zadovoljiti žensku...kupiš ružu kad najmanje očekiva,kao da si joj skinuo sve zvijezde s neba...
takva sam ja barem....
ponekad mislim da nije dovoljno napisati mu neku lijepu porukicu(čitaj pronaći ju na netu),jer su već postale skoz predvidive...
i tako moj ćećer pronašao jednu str. s par ideja za vaše voljene...
(ja sam zajebala tako što je mene moja znatiželja previše ubijala pa sam tražila tu str po netu,i tako pročitala sve ideje...pa ćećer rekao da sad nije fora da mi napravi nešto kad sam već sve vidjela...ccc)

nadam se da vama budu od pomoći...

*Kupite puzzle od cca 500-1000 kom. sa slikom koja vam se sviđa. Raspakirajte puzzle, složite ih sami, a zatim na suprotnoj strani ispišite ili iscrtajte ljubavnu poruku. Puzzle ponovo rastavite i zapakirajte te poklonite partneru.

Uz puzzle stavite i poruku - "Slaganjem puzzli na obrnutoj strani otkrit ćeš moju veliku tajnu" ili nešto slično.


*Kupite mali đepni rokovnik. Na prvoj stranici napišite "Volim te jer...", a na svakoj slijedećoj stranici po jedan razlog zašto ga volite. Ispunite cijeli rokovnik. Na početnu stranicu možete staviti i neku zajedničku fotografiju.


*U lijepo ukrašenu drvenu ili kartonsku kutiju ubacite 1000 papirića s natpisom "Poljubac" i poklonite mu je uz napomenu da je svaki papirić zamjenjiv za pravi poljubac.


*Za rođendan ili godišnjicu mu poklonite kutiju sa 365 papirića na kojima je ispisan po jedan razlog zašto ga volite. Svaku večer može pročitati samo po jednu poruku i tako sve do druge godine kada poklon možete ponoviti - sa novim porukama, naravno.


*Kupite 100 balona i u svaki od njih stavite papirić sa ljubavnom porukom. Na nekima možete napisati i "Sad si zaslužio poljubac" ili neku drugu nagradu. Porukice ubacite u balone i napušite ih. Prekrijte spavaću sobu s njima. Na jednom balonu napišite START, a na jednome KRAJ i neka igre započnu. Mora probušiti svaki balon kako bi dobio ljubavnu porukicu ili neku nagradu. Svakako pripremite jelo i piće za okrijepu dok se igrate.


*Zašto bi obljetnice bile samo za mjesece ili godine? Obilježite i obljetnicu milijuntog poljupca ili 100 dana od prvog susreta. Ispišite na papiriće 100 razloga zašto ga volite i prospite ih po krevetu. Na svakome možete ostaviti i otisak svojih usana i zatim na njima vodite ljubav.


*Za godišnjicu mu poklonite srećku lutrije i na njoj ispišite: "Osvojila sam jack pot kad sam srela tebe"


*Kupite mu bijele boxerice na koje ćete sami ispisati razne "zločeste" ili pak ljubavne porukice. A možete otisnuti i svoje usne na njima.


*Kupite običnu majicu kratkih rukova u nekoj svijetlijoj boji (bijela, žuta isl.) i dajte da vam na njoj otisnu poruku koju želite izreći svom dragom. Naravno, ta majica je za po doma, nemojte očekivati da je nosi po vani.


*Poklonite mu set od desetak kupona na kojima ćete ispisati nešto prema želji, npr. kupon za erotsku masažu, kupon za omiljenu večeru, kupon za pjenušavu kupku i sl. Postavite rok u kojem ih mora iskoristiti, npr. mjesec dana. Ljubavne i sex kupone možete isprintati i iz rubrike
kuponi


*Uzmite manju plastičnu lopticu. Djelomično je zamotajte sa papirom na kojem ste napisali ljubavnu poruku. Zatim lopticu zamotajte u sloj aluminijske folije. Na lopticu ponovo nanesite drugu ljubavnu poruku, pa novi aluminijski sloj. I tako sve dok vam ne ponestane ideja za ljubavne poruke. Takvu lopticu poklonite voljenoj uz poruku da svaki put kad se osjeti usamljenom, skine jedan sloj aluminija i pročita po jednu poruku.


*Poklonite mu ručni sat sa porukom: "Za tebe ću uvijek naći vremena..."


*Ne znate crtati? Nema veze. Na velikom komadu papira vodenim bojama nacrtajte veliko srce. Obojite ga bojom kojom želite. Oko njega nabacajte puno drugih boja. Neka bude veselo i šareno. Na kraju, u srce upišite vaša imena ili neku poruku. Sliku uokvirite i poklonite mu kao najvrijednije umjetničko djelo.

moj savjet...
neka vam svaki dan bude valentinovo...

Post je objavljen 07.01.2008. u 11:45 sati.