Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malehicogirl146

Marketing

VICEVI

Mujo i Haso su išli kampirati u Afriku. Izvadili su šator i zaspali. U 2 sata u noći kroz otvor proviri lav, a Mujo vikne: Diži se Haso, počinju crtići!!

Došao turist na otok, pa pita jednog mještanina: Oprostite, znate li gdje je pošta? Čovjek odgovara: Pošta ti je priko mosta, to zna svaki tovar!!! Razljućeni turist će: Pa zato vas i pitam!!!

Pita Ivica tatu: tata kako sam se ja rodio?
tata odgovara:Dobro sine, evo ovako. Tata i mama su napravili jedan copy-paste na jednom chatu na MSN.Tata je dao mami sastanak preko e-maila u wc-u u cybercafeu. Mama je napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om. Kada je tata bio spreman za upload, primjetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, 9 mjeseci kasnije na svijet si stigao ti.

-Kako dva crnogorca peru auto?
-?
-Jedan drži spužvu, a jedan vozi auto naprijed-nazad.

Priča Mujo Hasi:Za dug život treba se puno kretati. Moja baka je sa svojih 60 godina počela hodati svaki dan po 10 km. Danas ima 96 godina i ne znamo gdje je.

Bili majka miš i sin miš. Šetaju se oni jednu večer po parku kad proleti šišmiš, a sin miš reče: joj vidi mama, anđeo!!!

-Koja je e-mail adresa madagaskarskih sova?
-?
-hu.hu@hu


Post je objavljen 07.01.2008. u 09:14 sati.