Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrksiroki2008

Marketing

ZAVRŠNI TURNIR LIGE HERCEG-BOSNE

Dana 6.1.2008. u Posušju odigran je završni turnir lige Herceg-Bosne za kadete.Trebalo je biti 5 ekipa,ali HRK Čapljina se nije pojavila pa je to izgledalo kao Final Four.Prvak je MRK Zrinjski (Mostar)...A evo detalja iz naših utakmica.

1. utakmica: MRK Zrinjski-HRK Široki PAVONE (15:2) 26:13
Suci:Jukić,Zlopaša
Odmah da prvo kažem da je ekipa Zrinjskog dovela većinu starijih igrača koji igraju u Premier Ligi!Utakmica je bila iznimno teška,najviše zbog toga što su oni od nas bili fizički jači i puno viši.Ubili su nas u pojam s kontrama.Mi nismo imali ni snage,ali ni volje vraćat se u obranu za vrijeme njihovih kontri.Najbolji strijelci utakmice su bili I. Lasić (ŠIR) i D. Zadro (ZRI) sa 5 golova.

2. utakmica:HRK Široki PAVONE-HRK Izviđač (10:10) 20:28
Suci:Primorac,N.N.
Ovu utakmicu smo odlično počeli i skoro cijelo vrijeme smo kontrolrali situaciju.Na početku smo vodili 4:3 no oni prave seriju 7:1 i tako i tako preuzimaju vodstvo sa 9:5.Ali onda mi uzvraćamo serijom 5:0 i tako dolazimo u vodstvo 10:9.Na kraju je 1. poluvrijeme završilo 10:10.U 2. poluvremenu nastavili smo s dobrom igrom,vodili smo,no onda pravi slom.Pad koncentracije,umor...sve to čini svoje i Izviđač u svom stilu pri kraju utakmicu kod rezultata 20:21 za njih prave seriju 7:0 i tako dolaze do svoje pobjede.
Najbolji strijelci utakmice su bili D. Karačić (ŠIR),T. Alpeza i G. Lasta (IZV) sa 6 golova.

3. utakmica:HRK Posušje-HRK Široki PAVONE (6:9) 16:22
Suci:Jukić,Zlopaša
U ovoj utakmici smo se pokazali u pravom svjetlu.Na samom početku pravimo seriju 4:0 i daljnjii tijek utakmice je bio jasan.Cijelo vrijeme smo vodili,samo je jednom Posušje uspjelo izjednačit kod rezultata 11:11 i to je sve bilo od njih.Kroz čitavu utakmicu vodili smo oko 4 razlike,nekoliko puta se Posušje probalo priključit i dovest utakmicu u neizvjesnost,ali nisu uspjeli (opet).Zadnje kad su nam pokušali ugroziti vodstvo je bilo kod rezultata 15:16,ali tada mi pravimo seriju od 5:0 i tako gasimo svaku nadu za Posušje.Na kraju je ostalo 6 razlike.
Najbolji strijelac je bio I. Šaravanja (ŠIR) sa 7 golova.Ostali naši strijelci: I. Lasić (6),D. Ledić,V. Kutle,I. Kraljević,L. Marić(2) i M. Mandić (1).

OSTALE UTAKMICE:O ostalim utakmicama ne treba puno pisat.Zrinjski je dobio Izviđača 13 razlike baš kao i nas pa kad vidiš da je jedan Izviđač toliko izgubio,naš poraz protiv starijih protivnika i ne boli!
MRK Zrinjski-HRK Izviđač: 30:17
HRK Posušje-MRK Zrinjski: 3:27
HRK Posušje-HRK Izviđač: 11:27

ZAVRŠNA RIJEČ:
Želio bih čestitat svim svojim suigračima na ovom rezultatu i da ne stanemo samo na ovome jer mi možemo i puno bolje!Treba se zahvalit i našem treneru Bilom što nas je podupirao u svemu,bodrio nas kad nam je bilo teško i ˝što nam je sredio dvoranu˝!Dobili smo i pehar,to nam je drugi u mjesec dana!Žao mi je Posušja jer je opet ostalo bez njega!Kad ubrzo dobijemo nove dresove uslikat ćemo se s peharima i medaljama da napokon imamo pravu sliku!

Konačan poredak Final Foura:
Image Hosted by ImageShack.us


1. MRK Zrinjski (Mostar)
2. HRK Izviđač (Ljubuški)
3. HRK Široki PAVONE (Široki Brijeg)
4. HRK Posušje

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 06.01.2008. u 20:14 sati.