Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/olsenfan22

Marketing

MARY-KATE OLSEN-bolesna?

Američka glumica, koja je prvi put stala pred kamere kad joj je bilo devet mjeseci, ima milijune dolara,ali ne i sreće u životu: prije tri godine liječila se zbog poremećaja u prehrani, a sad je završila u bolnici zbog upale bubrega…

Istina je, moja klijentica je zadržana u bolnici zbog upale bubrega. Liječnici su obavili pretrage, dijagnosticirali bolest, propisali lijekove i ona se sad uspješno oporavlja. Uskoro bi trebala biti puštena kući -izjavila je Nicole Caruso, glasnogovornica 21-godišnje Mary-kate Olsen, potvrdivši vijest da je američka glumica 19. studenog završila u bolnici nakon što je osjetila snažne bolove u križima. Glasnogovornica je ujedno demantirala nagađanja da njezina klijentica boluje od anoreksije. Mary-kate Olsen i njezina sestra blizanka Ashley proslavile su se u humorističnom serijalu „Puna kuća“, do 17. godine već su imale na računima do 150 milijuna dolara svaka, a samo lani su zaradile još 40 milijuna- ne samo od glume u filmovima, nego i od reklama, tinejdžerskih časopisa, linije odjeće i kozmetike s njihovim potpisom… No, nije sve u novcu. Mary-kate se prije tri godine prijavila u kliniku Cirque Lodge zbog poremećaja u prehrani. A kako su ondje boravili i njezini kolege Lindsay Lohan i David Hasselhoff- ali zbog alkoholizma- pojavile su se glasine da i ona prekomjerno pije. Mary-kate je to odlučno opovrgnula. Kako god bilo, izišla je nakon mjesec dana i okrenula novu stranicu: počela je normalno jesti, odrekla se tulumarenja i posvetila karijeri te je, uz brojne uloge u serijalima, bila partnerica slavnom britanskom glumcu Benu Kingsleyu u komediji „The Wackness“, čija se premijera očekuje iduće godine.
No, čini se da ni sa zdravljem, ni u ljubavi nema sreće: dok njezina sestra navodno ljubuje s 15 godina starijim Lance Armstrongom, bivšim višestrukim svjetskim biciklističkim prvakom, Mary-kate zasad nije u ozbiljnoj vezi. Ipak, prije dva mjeseca novinarima je rekla kako je zadovoljna životom.
-„Osjećam se odlično i psihički i fizički, štoviše, bolje nego ikad. No, ne znači da će tako biti i sljedeći tjedan“-rekla je nedavno, i ne sluteći da će se njezine riječi tako brzo obistiniti. U svakom slučaju, dobro da joj je bolest brzo dijagnosticirana i da se odmah počela liječiti.




Post je objavljen 05.01.2008. u 20:18 sati.